CELEBRITIES

Η φάρσα της Ευαγγελίας Αραβανή στο ραδιόφωνο

Μια διαφορετική ιδιότητα από αυτήν του μοντέλου και της παρουσιάστριας, έδειξε στο ραδιοφωνικό κοινό του Sport24 Radio 103,3 το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου η Ευαγγελία Αραβανή. Αυτή της φαρσέρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος δέχθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής τους «Είναι να γελάει κανείς» ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Όταν οι γραμμές άνοιξαν, μια ακροάτρια με το όνομα Ιωάννα βγήκε στον «αέρα» και συνομίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής για την πορεία των «αιωνίων» στην EuroLeague και για το ενδεχόμενο ο Βασίλης Σπανούλης να ακολουθήσει προπονητική καριέρα μόλις σταματήσει το μπάσκετ.

Και ενώ ο Γιώργος Συρίγος, ανυποψίαστος, συνέχιζε τη συζήτηση με την «Ιωάννα», ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο οποίος ήταν ο «εγκέφαλος» της φάρσας, αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα της ακροάτριας. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ακούσεις στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

Το story πίσω από την φάρσα έχει ως εξής. Η εκπομπή συμπίπτει με το reality μόδας του ΣΚΑΙ «My style rocks», του οποίου παρουσιάστρια την περσινή τηλεοπτική σεζόν όπως ξέρεις ήταν η Ευαγγελία Αραβανή. Η Ευαγγελία είναι επίσης η αγαπημένη παρουσιάστρια των δύο ανδρών, που παράλληλα με την εκπομπή τους παρακολουθούσαν συχνά και το «My Style Rocks». Και κάπως έτσι δένουν όλα.