CELEBRITIES

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του New TV που το κοινό γνώρισε αρχικά ως παρουσίαστρια δελτίου ειδήσεων του Epsilon Νατάσα Βαρελά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε στο Facebook ο συνάδελφός της, δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

«Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα» έγραψε ευχόμενος στη Νατάσα Βαρελά «καλό ταξίδι».

O ίδιος μίλησε και στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, «Παιδιά από σπίτι» κατά τη διάρκεια της οποίας η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ξέσπασε σε λυγμούς ενώ μετέδιδε την είδηση. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η συνάδελφός του σύμφωνα με τους γονείς της «έφυγε» από διάτρηση στομάχου.

«Με πήρε ο πατέρας της 7 τα ξημερώματα να μου ανακοινώσει το δυσάρεστο νέο. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Μου είπε ότι κατέληξε η Νατάσσα από διάτρηση στομάχου, εντελώς ξαφνικά στο νοσοκομείο δυτικής Αττικής. Τι παραπάνω να ρωτήσω; Τραγικά πράγματα. Δεν έχω προλάβει να μάθω πολλά. Ό,τι μου είπε ο μπαμπάς της. Πράγματι είχε κάποια προβλήματα με στομαχικές διαταραχές. Αλλά προφανώς ούτε η ίδια, ούτε οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σήμερα λοιπόν τα ξημερώματα κατά τις τρεις εμφάνισε πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε δυο ώρες κατέληξε εντελώς ξαφνικά», τόνισε μεταξύ άλλων.