CELEBRITIES

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ελευθερίας Ρήγου

ndp

Η Ελευθερία Ρήγου, η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από επιτυχημένες κωμικές και δραματικές σειρές, όπως το «Μη φοβάσαι τη φωτιά» και «Ασυνήθεις ύποπτοι» απέχει πολλά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο πριν από λίγα χρόνια είχε πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις μιλώντας σε συνεντεύξεις για τα περιττά κιλά της, τη μάχη της με την κατάθλιψη, το διαζύγιο της και τον γιο της. Το φωτεινό της βλέμμα, η ξεχωριστή γοητεία της έλαμπε πάντα στο πρόσωπο της. Και τώρα, που η εικόνα της έχει αλλάξει πολύ και πάλι, αυτή η γοητεία είναι και πάλι εκεί.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο θέατρο Ήβη, όπου τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός κατά την είσοδό της. Η ίδια απαθανανατίστηκε και με συναδέλφους της που επίσης βρέθηκαν στο κοινό αλλά και συντελεστές της παράστασης.

ndp

ndp

 

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Plus» η ηθοποιός έχασε 40 κιλά. Η ίδια μίλησε επιπλέον για τις αυξομειώσεις του βάρους της και τις αλλαγές που προκαλούσαν αυτές στο σώμα της. «Είχα μεγάλες αυξομειώσεις. Έχω σταματήσει βέβαια να έχω αυτά τα 40 κιλά πάνω, 40 κιλά κάτω που είχα. Από αυτό έχω ξεμπερδέψει. Είχα δει και ψυχολόγο. Ταλαιπωρούσα και το σώμα μου και την ψυχή μου. Δεν αφήνω τα πράγματα να με κυριεύσουν, να τα υπεραναλύω και να τα σωματοποιώ, να τα κάνω πόνους, να τα κάνω κρίσεις πανικού, να τα κάνω διάθεση για φαγητό, διάθεση για ποτό ή άλλες έξεις… παιχνίδι, τζόγο, δεν ξέρω».

Η ηθοποιός που έχει το χρόνο εμφανώς μεγάλο της σύμμαχο σε ό,τι αφορά τη νεανική της εμφάνιση μίλησε και για τις αισθητικές επεμβάσεις. «Τέρατα της φύσης δεν θα γίνουμε. Να είμαστε 50άρες – δεν είμαι- και να θέλουμε να φαινόμαστε 20άρες. Δεν θα πάμε κόντρα στη φύση, αλλά άμα μας πειράζει εδώ η ρυτιδούλα που κάνει όταν γελάμε, θα πάμε να το φτιάξουμε» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη δική της θεατρική επιστροφή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency