CELEBRITIES

Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα, είναι η μικρογραφία της σε μία φωτογραφία γεμάτη τρυφερότητα

NDP Photo Agency

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κι άλλα παιδιά. Δεν με κράταγε τίποτα. Ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα» έλεγε το 2012 στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Τότε είχε ήδη αποκτήσει τα τρία πρώτα της παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Τρία χρόνια αργότερα, στις 29 Μαρτίου 2015 απέδειξε πως όντως δεν τη σταματούσε τίποτα. Τότε ήταν που απέκτησε τον Βενιαμίν της οικογένειάς της, την κόρη της Μαρίνα, από τον γάμο της με τον τωρινό της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο. Τέσσερα χρόνια αργότερα η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε την πιο τρυφερή της φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα.

Διάβασε επίσης: Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με αέρα Μυκόνου και καλό μας καλοκαίρι

 

«Μικρές στιγμές μεγάλης αξίας» σχολίασε η ίδια στη φωτογραφία τους. Τα ξανθά μαλλιά, η ίδια απόχρωση της επιδερμίδας, χεράκια μπλεγμένα σε αγκαλιά και φόντο το απέραντο γαλάζιο κι αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram από τα Άχλα της Άνδρου (το νησί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Μάκης Παντζόπουλος και δεύτερο «σπίτι» της οικογένειας της παρουσιάστριας του Alpha), οφείλει να κορνιζαριστεί και να μπει σε περίοπτη θέση στο σαλόνι. Όχι μόνο ως ενθύμιο ομορφιάς, αλλά και ως ενθύμιο του θάρρους που χρειάζεται μία γυναίκα με τρία μεγάλα παιδιά, αρκετά μετά τα 40 να μπει στη διαδικασία να μείνει και πάλι έγκυος.

«Με έχεις απέναντί ​​σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους. Εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο. Άρα δεν μπήκα σ ‘αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί. Με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου. Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω “Θεέ μου σε ευχαριστώ” και “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια”. Εγώ με θαυμάζω γι’ αυτό», είχε πει παλιότερα στην εκπομπή της. Κι εμείς θα συμφωνήσουμε.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για έναν ακόμα χειμώνα στο τιμόνι της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha και μάλιστα διέκοψε για λίγο τις διακοπές της το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να βρεθεί στην Αθήνα για τις ανάγκες του τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Έκτοτε επέστρεψε στην Άνδρο από όπου πραγματοποιεί σύντομες εξορμήσεις σε κοντινά νησιά, όπως η Μύκονος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency