CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με αέρα Μυκόνου και καλό μας καλοκαίρι

Για πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είχε πάψει να ταξιδεύει στη Μύκονο, προτιμώντας να ανακαλύπτει τις ομορφιές άλλων κυκλαδίτικων (και όχι μόνο) νησιών. Η παρουσιάστρια του Alpha, βρέθηκε ξανά στο Νησί των Ανέμων το περασμένο καλοκαίρι, οπότε εθεάθη σε σκάφος μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και φέτος αποφάσισε να επιστρέψει εκεί.

Διάβασε κι αυτό: H Ελένη Μενεγάκη ζει το καλοκαίρι που θα θέλαμε να ζήσουμε όλοι

Η Ελένη Μενεγάκη στα λευκά, το λευκό και το μπλε των Κυκλάδων και οι ανεμοδαρμένοι φοίνικες συνθέτουν το σκηνικό στην φωτογραφία που ανέβασε για να καλησπερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους από το νησί σχολιάζοντας: «Το μπλε της Μυκόνου». Όλο το καλοκαίρι σε μία φωτογραφία, θα το χαρακτηρίζαμε εμείς.

 

Η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν ήταν συχνός θαμώνας της Μυκόνου. Μάλιστα είχε μιλήσει για τα χρόνια που ταξίδευε στο νησί, στο οποίο όπως είχε παραδεχτεί μιλώντας πριν καιρό στην εκπομπή της, χρειαζόταν να βάζει μέσο για να κλείνει μια ξαπλώστρα στην παραλία. Η ίδια είχε διηγηθεί και την περιπέτειά της στο νησί, τη μοναδική φορά που βρέθηκε σε παραλία γυμνιστών. «Δεν έχω πάει σε παραλία γυμνιστών. Έχω όμως βρεθεί μία φορά κατά λάθος πιτσιρίκα σε παραλία στην Μύκονο. Ήμουν πιτσιρίκα την πρώτη χρονιά στον Πρωινό Καφέ και πήγαμε σε παραλία με βαρκάκια και δεν μας είχαν πει ότι κάνουν γυμνισμό και ήταν η πρώτη μου φορά, ήμουν 25 χρονών και τους βλέπω και έβαζα τα χέρια μου στα μάτια και έλεγα “Θεέ μου, πού να κοιτάζω! Τι να κάνω”», είχε πει γελώντας στην εκπομπή «Ελένη».

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις διακοπές της από τις αρχές του Ιουλίου και τις διέκοψε μόνο για να βρεθεί για λίγο στην Αθήνα για τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής της για τη νέα σεζόν αλλά και για να περάσει λίγες ημέρες στον «προσωπικό της παράδεισο», την Άνδρο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki