CELEBRITIES

H Ελένη Μενεγάκη ζει το καλοκαίρι που θα θέλαμε να ζήσουμε όλοι

Instagram/elenimenegaki

Για τους περισσότερους ενήλικες το καλοκαίρι δεν συμπίπτει με τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο αλλά με τις δύο άντε τρεις εβδομάδες της άδειάς τους. Για πολλούς από αυτούς, που βρίσκονται ακόμα στην πόλη, είτε έχουν άδεια είτε όχι, το καλοκαίρι δεν έχει ξεκινήσει καν. Για όλους αυτούς που ταυτίζονται με τα παραπάνω το Instagram της Ελένης Μενεγάκη είναι μια όαση μέσα στην έρημο της τσιμεντούπολης. Κάθε της ενσταντανέ είναι και λίγο καλοκαίρι ακόμα και πώς όχι άλλωστε, αφού με το που έριξε αυλαία η εκπομπή της οι διακοπές της ξεκίνησαν.

Διάβασε κι αυτό: H Ελένη Μενεγάκη απάντησε για το ”κακό photoshop” στους κοιλιακούς της

Λίγο μπλε, λίγο μπλε του ουρανού και της θάλασσας, λίγο γαλάζιο των ματιών της, χρώμα πολύ στα μαγιό, σαγιονάρες και καθόλου μακιγιάζ είναι ο καμβάς των διακοπών της παρουσιάστριας του Alpha που επέστρεψε μόνο για λίγο στην Αθήνα για το τρέιλερ της νέας της εκπομπής. Το διάλειμμα σύντομο και οι εικόνες της Άνδρου κατέκλυσαν και πάλι τις οθόνες μας. Μην απορείς και μη σκας αν βρίσκεσαι ακόμα στην Αθήνα, κάνε μια βόλτα μαζί μας στο Instagram της Ελένης Μενεγάκης και θα είναι σαν να έχεις πάει διακοπές μαζί της.

Το Αιγαίο και τα καλοκαιρινά σου φιλιά

Η χαρά των διακοπών και της πρώτης βουτιας σε μία φωτογραφία. Κάπως έτσι θα ξεκινούσες κι εσύ το άλμπουμ των διακοπών σου, παραδέξου το. Άβαφη, με φόντο θάλασσα και τα αλμυρά φιλιά σου κατευθείαν στον φακό.

 

Το γυμνό κυκλαδίτικο τοπίο σου

Αν βρεθείς στις Κυκλάδες και δεν φωτογραφηθείς ανάμεσα σε ασπρισμένα σπίτια και το φαλακρό καστανό τοπίο, είναι σαν να μην έχεις πάει στις Κυκλάδες και το ξέρεις.

 

Το μπλε σε πόρτες και παράθυρα για την ωραιότερη καλοκαιρινή φωτογραφία

Κάθε κινητό ανθρώπου που έχει πάει στα ελληνικά νησιά έχει αποθηκευμένη μια φωτογραφία σε μία μπλε της θάλασσας πόρτα του νησιού. Και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα σε άφηνε παραπονεμένη.

 

Η ιερή ώρα της σιέστας

Το καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος του χρόνου που το διάστημα 4 – 6 δεν είναι αφιερωμένο σε meetings, ραντεβού και δουλειές είναι αφιερωμένο στον ύπνο. Και στις διακοπές αυτός ο μεσημεριανός ύπνος γίνεται απαραιτήτως μετά από λουκούλειο γεύμα και μια φέτα καρπούζι στην ταβέρνα. Πάρε παράδειγμα.

Η βάρκα στο γυαλό

Η γραφικότητα που προσθέτει σε οποιοδήποτε ενσταντανέ των διακοπών μια βάρκα δεμένη μέσα στα γαλανά νερά δε συγκρίνεται με τίποτα. Η Ελένη σου έφτιαξε τη δική της καρτποστάλ από το Αιγαίο.

 

Το διάλειμμα να ανασυνταχθούμε

Κάποια στιγμή ο δρόμος θα σε βγάλει πίσω έστω για μια ημέρα να βάλεις ένα δύο πληντύρια να κοιμηθείς στο κρεβατάκι σου και να φύγεις για τον επόμενο προορισμό. Έτσι και η Ελένη, που βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα χωρίς να χάνει καθόλου το mood το σωστό, το διακοπικό.

 

Αλλαγή νησιού και ξανα προς την καλοκαιρινή δόξα τραβάμε

Οι διακοπές από τότε που ήμασταν παιδιά ολοκληρώνονταν είτε στο χωριό με τον παππου και τη γιαγιά, είτε στο εξοχικό της οικογένειας, σε μέρη οικεία, δικά μας, στα σπίτια μας. Κάπως έτσι συμβαίνει και για την Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου και απολαμβάνει το καλοκαίρι της στον δικό της επίγειο παράδεισο, το μέρος όπου ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenimenegaki