CELEBRITIES

Κορινθίου, Ηλιάκη, Σπυροπούλου (κι όχι μόνο) φωτογραφίζονται με μαγιό χωρίς ρετούς. Χτυπάμε παλαμάκια

NDP Photo Agency

Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες ξεκίνησαν και για αρκετές γυναίκες σε όλο τον κόσμο αυτό σημαίνει την έναρξη του χειρότερου εφιάλτη τους, αυτού κατά τον οποίο πρέπει να βγουν στην παραλία με μαγιό και να εκθέσουν τις ατέλειές τους στα μάτια των άλλων. Όπως ξέρεις, εδώ στο Ladylike, πιστεύουμε ότι η ομορφιά υπάρχει όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν μοναδικά όμορφες, το άγχος της εμφάνισης δεν έχει θέση στη ζωή μας και το καλοκαίρι είναι μόνο για βουτιές με ανεμελιά και παγωτά. Όπως καταλαβαίνεις, όταν είδαμε πως 8 διάσημες Ελληνίδες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με μαγιό για να δηλώσουν πως αγαπούν το σώμα τους ενθουσιαστήκαμε.

Διάβασε ακόμα: Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με μαγιό και κυτταρίτιδα. Τα συγχαρητήριά μας

Η Ζέτα Δούκα, η Σοφία Κουρτίδου, η Λάουρα Νάργες, η Μαρία Ηλιάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Κορινθίου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πόζαραν στον φακό του Θανάση Κρίκη για τη νέα έκδοση Hello! Health & Diet που κυκλοφορεί Πανελλαδικά το Σάββατο. Η κάμερα της εκπομπής «H φωλιά των Κου Κου» ήταν εκεί και κατέγραψε τα παρασκήνια της φωτογράφισής τους.

 

«Μία γυναίκα πρέπει να αγαπήσει το σώμα της όπως κι αν είναι αυτό. Γιατί αν δεν το αγαπήσεις εσύ δε θα σε αγαπήσει, πίστεψέ με, ούτε αυτό, ποτέ», δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη στην κάμερα της εκπομπής ενώ η Λάουρα Νάργες πρόσθεσε «Ζήτω οι καμπύλες» και προσυπογράφουμε το σύνθημα.

Μία από τις φωτογραφίες της έκδοσης μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram και το περιοδικό Hello! αναφέροντας: «Οκτώ διάσημες Ελληνίδες αποθεώνουν τις ατέλειές τους, εξηγούν πώς έμαθαν να αγαπούν το σώμα τους και ποζάρουν στο φακό του @thanassiskrikis για το εξώφυλλο της εξαιρετικής έκδοσης, Hello! Health & Diet που από αύριο κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα!».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency