CELEBRITIES

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τα νούμερα τηλεθέασης

NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» μαζί με την κόρη της Λάουρα.

Στάθηκε μπροστά στις κάμερες και απάντησε στους δημοσιογράφους για την εκπομπή της, για τα νούμερα τηλεθέασης, για τις αλλαγές αλλά και για την αγάπη του κόσμου.

«Δεν ένιωσα ποτέ στα σχεδόν 25 χρόνια που είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές, οι οποίες δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά στη σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ότι πέρασε κρίση. Ίσα ίσα που εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει.

 

Το τι μπορεί να αλλάξω εγώ στην εκπομπή μου δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά με το τι μπορεί να κάνω εγώ και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει ο κόσμος από μια εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστώ, παρουσιάζω. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω;»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency