CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: “Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα”

NDP Photo Agency

Λίγο πριν ξεκινήσει μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Ελένη», η παρουσιάστριά της, Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της στην τηλεόραση, τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί τους και να τους ευχαριστήσει που συνεχίζουν να την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη, πήρε μεγάλη ανάσα και σταμάτησε να πληκτρολογεί αρκετές δεκάδες λέξεις αργότερα.

Διάβασε κι αυτό: Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Τα σπάνια τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε. Τόσα χρόνια μαζί ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση, ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παράλληλες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή. Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο, άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά αλλά κι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό. Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών, πιτσιρίκια μου, νεαρούληδες μου, μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου (αλλά κι εγώ στην δική σας) τόσο έντονα με έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά αλλά τόσο κοντά … Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια με έχετε στηρίξει και βοηθήσει πάρα πολύ. Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατελείωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας.

Ξέρω πως έχω βρεθεί στη σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο, ελπίδα, θετική ενέργεια. Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα. Ό,τι κάνω πολύ ή λίγο και ό,τι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου, απόλυτα αληθινό. Όπως και η σχέση μας. Κι εγώ σ’ αυτή τη δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι. Με όνειρα πολλά, ανασφάλειες αλλά και πάντα βαθιά μέσα μου μου ελπίδα. Να τα καταφέρω μεν, αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου. Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου, αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι και το πιο σπάνιο για να συμβεί) είναι ότι κέρδισα εσάς. Γιατί η σχέση μας δε βασίζεται μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία, είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης. Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας. Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Η ίδια μετά από τα δεκάδες θετικά σχόλια που έλαβε κι ανάμεσά τους τον χαρακτηρισμό «Ελένη της καρδιάς μας» επανήλθε συγκινημένη να συμπληρώσει: «Αυτό το Ελένη της καρδιάς μας με χτυπάει στην καρδιά! Αυτό θα είναι πάντα ό,τι πιο σπουδαίο έχω πετύχει μέσα από την δουλειά μου και πέρα από αυτή. Να είμαι η Ελένη της καρδιάς σας. Όχι απλά η αγαπημένη σας από την TV».

Η Ελένη Μενεγάκη, για να θυμούνται οι πρώτοι της θαυμαστές και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ξεκίνησε την καριέρα της το 1991 από το κανάλι MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι “Mega Banca” ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.Το 1995 τη βρίσκει στο ΑΝΤ1 και στο «Πάτερ Ημών», αλλά και στον «Πρωινό Καφέ», που παρουσίαζε για 10 χρόνια. Ο «Πρωινός καφές» γίνεται «Καφές με την Ελένη» με την μεταγραφή της στον Alpha και 6 σεζόν αργότερα η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη όπου μέχρι σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency