Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της Βαλέριας στο Instagram και η απάντηση σε follower για τα πρόσωπα των παιδιών

Η Βαλέρια, έγινε 11 ετών και η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία της και της ευχήθηκε.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν επιλέγει πολύ συχνά να προβάλει τα πρόσωπα των παιδιών της στα social media. Έκανε όμως μία εξαίρεση για τη Βαλέρια που κλείνει τα 11 χρόνια της. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τότε που ήταν πολύ μικρούλα και της ευχήθηκε. Τα μάτια και τα χείλια του παιδιού «φωνάζουν» Ελένη, το βλέπεις.

Πέρα από τα σχόλια με τις ευχές υπήρξαν και κάποιοι που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να δείξει το πρόσωπο της κόρης της. Η παρουσιάστρια το είδε και απάντησε αναλόγως.

View this post on Instagram

#eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

 

«Καλά, κάνεις τόσο χαμό να μη δουν φατσούλα τα μέσα, τα περιοδικά κτλ. και βάζεις όλο φωτό με πλάτη και την ποστάρεις κανονικά;» σχολίασε μία από τις followers της και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε το εξής: «Αγάπη μου, εδώ δεν είναι ούτε δύο χρόνων. Τι σχέση έχει με το κορίτσι που κλείνει σήμερα τα 11 χρόνια;»

Κι αφού δόθηκαν οι απαντήσεις σειρά είχε ο Μάκης Παντζόπουλος που έχει κι αυτός γενέθλια. Με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram κι ένα τρυφερό μήνυμα επέλεξε να του ευχηθεί δημόσια. «Η ζωή μου μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη. Χρόνια πολλά.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/elenimenegaki

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ