CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα γυμνή στο νέο της video clip και ακούραστη στα παρασκήνια

Instagram/Foureira

Tomame. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα που κυκλοφορεί από την Panik Records και φέρει την υπογραφή των δημιουργών Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Markus Videsäter και της ίδιας της τραγουδίστριας. Για τις ανάγκες του video clip του τραγουδιού η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα του σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα γυμνή, ξενύχτησε, χόρεψε ακούραστα και το αποτέλεσμα τη δικαιώσε.

Το video του τραγουδιού που ερμηνεύει στην αγγλική και ισπανική γλώσσα η Ελένη Φουρέιρα, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες που της δόθηκαν μετά την καλή της πορεία στη Eurovision, έχει βρεθεί νούμερο ένα στις τάσεις του ελληνικού YouTube μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Όπως θα δεις παρακάτω η Ελένη εκτός από το να εμφανιστεί γυμνή χρειάστηκε να χορέψει μέσα στην νύχτα στο χώρο παλιού αεροδρομίου.

 

Το γύρισμα δεν έγινε χωρίς απρόοπτα αφού όπως φάνηκε σε backstage υλικό που ανέβασε λίγες ημέρες μετά στο Instagram στα νυχτερινά γυρίσματά τους βρέθηκε στο αεροδρόμιο η αστυνομία που κλείδωσε την ομάδα της τραγουδίστριας μέσα στον χώρο. «Δεν ξέρω γιατί, έχουμε άδεια» ακούγεται να λέει η Ελένη Φουρέιρα και να συμπληρώνει: «Δεν το ζω αυτό πραγματικά. Πάω να κοιμηθώ».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Foureira