CELEBRITIES

Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης ποζάρουν 20 χρόνια μετά τους Antique

NDP Photo Agency

Πώς μάθαμε την Έλενα Παπαρίζου; Μας συστήθηκε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη το 1999 με το ''Opa Opa''. Οι ''Antique'' ξεκίνησαν με όνειρα κι ελπίδες, που έλεγε και η Όλγα Μαρκάτου στο Ντόλτσε Βίτα, από τη Σουηδία. Το 2001 πήγαν με το ''Die For You'' στην Eurovision και κατέκτησαν την 3η θέση. Η Έλενα με την λευκή ολόσωμη φόρμα της και ο Νίκος με το μπουζούκι.

2019 πια και συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος με την Έλενα και τον Νίκο να κάνουν ένα Instagram reunion.

View this post on Instagram

1999-2019 | Antique For Ever Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον… Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική. Σας αγαπώ πολύ, Έλενα

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on

 

«1999-2019 | Antique For Ever. Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια. Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι ”Opa Opa” ως Antique στην Στοκχόλμη. Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία. Τη συνέχεια τη γνωρίζετε. Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον. Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική. Σας αγαπώ πολύ, Έλενα.»

Και πριν αποχωρίσεις από την παρέα μας να θυμηθείς τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2001.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency