CELEBRITIES

Ξανά μαζί η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης;

ndp

Στις αρχές καλοκαιριού όπως υποστήριζε ρεπορτάζ της Real Life η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους έπειτα από επτά χρόνια σχέσης. Σχεδόν 8 μήνες μετά οι δυο τους φαίνεται πώς έχουν αποκτήσει ξανά επικοινωνία και ίσως οδεύουν προς την επανασύνδεση.

Οι φήμες επανασύνδεσης πυροδοτήθηκαν από το γεγονός ότι ο Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η πρώην (;) σύντροφός του το βράδυ της πρεμιέρας της. Ο Κώστας Πηλαδάκης απαθανατίστηκε χαρούμενος να διασκεδάζει με φίλους στην Ιερά Οδό, με τον πρόγραμμα των Βασίλη Καρρά, Χρήστου Μενιδιάτη, Χρήστου Χολίδη, Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Bo.

ndp

NDP Photo Agency

Το ίδιο βράδυ η Ειρήνη Παπαδοπούλου καληνύχτισε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα αινιγματικό μήνυμα ποζάροντας με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα. «Μία συγγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ, μία εκτίμηση κι ένα δόξα τω θεώ. Αυτά είναι που θα σε συνοδέψουν ως το τέλος. Αυτά είναι που θα σου μείνουν» έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον αποστολέα του δώρου της.

 

Τόσο εκείνη όσο και ο Κώστας Πηλαδάκης δεν είχαν αναφερθεί δημόσια στο χωρισμό τους όλο αυτό το διάστημα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι τελικά και πάλι μαζί.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency