CELEBRITIES

Ειρήνη Καζαριάν: Το μήνυμα της αδερφής της και η προσφυγή στη δικαιοσύνη με αφορμή κακόβουλο δημοσίευμα

Tα τελευταία 24ωρα μια πολύ κακή φάρσα με πρωταγωνίστρια τη νεαρή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα και κυρίως ένα ερασιτεχνικό «ροζ» βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε από συγκεκριμένη «κίτρινη» εφημερίδα, ισχυρίζεται πως η  Καζαριάν απεικονίζεται σε πολύ προσωπικές στιγμές. Το αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι, ποσώς μας ενδιαφέρει. Αυτό που ισχύει είναι πως προσβάλλεται απροκάλυπτα η τιμή και η αξιοπρέπεια ενός ατόμου κι εν προκειμένω μιας νεαρής γυναίκας.

Η ίδια η Ειρήνη Καζαριάν δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση, ωστόσο η αδερφή της, Μαρία Καζαριάν, επέλεξε να δώσει μία δημόσια απάντηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Όπως θα διαβάσεις, το μοντέλο έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά του Μέσου, το οποίο δημοσίευσε το υλικό και με απόλυτη βεβαιότητα ισχυρίζεται πως πρόκειται για τη νικήτρια του Next Top Model- κάτι το οποίο διαψεύδεται- αφήνοντας υπόνοιες και για τον τρόπο που κέρδισε τον διαγωνισμό.

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και ο κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητας της» γράφει η Μαρία Καζαριάν.

Η υπόθεση λοιπόν θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως ακριβώς πρέπει να γίνει.