CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: Τα πρώτα λόγια για τη νέα εγκυμοσύνη της

NDP Photo Agency

Την περασμένη Τετάρτη το περιοδικό Hello! κυκλοφόρησε με την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Δούκισσας Νομικού στο εξώφυλλό της. Η Δούκισσα έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Σάββα, διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι. Λίγες ημέρες μετά η Δούκισσα μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους γι' αυτό το όμορφο διάστημα που περνά στη ζωή της.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει. Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι. Ανυπομονούμε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού σε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με πρωταγωνιστές την ίδια, τον γιο της και την κοιλιά της που έχει αρχίσει να φουσκώνει λιγάκι. Και κάπου εκεί έβαλε και σε hashtags τα «εγκυμοσύνη» και «δεύτερος γύρος», ευτυχισμένη όσο ποτέ.

 

Η ίδια άλλωστε έχει μοιραστεί σε συνέντευξή της την επιθυμία της να κάνει μια μεγάλη, γεμάτη παιδιά, οικογένεια, που μεγάλωσε μετά τον ερχομό του Σάββα στον κόσμο. «Ο τοκετός ήταν ανώδυνος, πολύ γρήγορος και ειλικρινά όταν μου βάλανε το αγγελούδι μου στο στήθος είπα στο γιατρό μου πως, αφού είναι έτσι, θα ήθελα να κάνω πέντε παιδιά!», είχε πει στο People η Δούκισσα Νομικού και της το ευχόμαστε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency