CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η άσκηση που έχει βάλει στην καθημερινότητά της

NDP Photo Agency

Το αθλητικό της παρελθόν σίγουρα ορίζει μέχρι σήμερα την σχέση αγάπης που μοιράζεται με την γυμναστική. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βλέπεις έκανε πρωταθλητισμό από μικρή ηλικία στη ρυθμική γυμναστική και αργότερα ασχολήθηκε με τον στίβο, και το αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με αυτόν είναι ακόμα εμφανές στο μυώδες σώμα της.

Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών Ντορέττα προσπαθεί ακόμα και όταν οι υποχρεώσεις της μαζεύονται βουνό, να βρίσκει χρόνο για την άσκησή της και τα τελευταία χρόνια αυτή είναι το pilates.  Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο studio το οποίο επισκέπτεται για την προπόνησή της, ενώ συχνά εκεί συναντά και άλλες διάσημες φίλες και συναδέλφους της, όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Ευαγγελία Αραβανή.

Και αν νόμιζες πως το pilates είναι εύκολο δες τον κόπο να διαγράφεται στο πρόσωπό της στα παρακάτω ενσταντανέ από την προπόνηση.

 

 

 

 

Η ίδια εκτός από τη γυμναστική έχει βάλει στην ζωή της και την υγιεινή διατροφή. «Δεν αφήνω ποτέ το στομάχι άδειο πάνω από 3 ώρες. Γλυκά δεν τρώω γενικά, γιατί δεν μου αρέσουν κιόλας. Βάζω μαύρη ζάχαρη, τρώω μαύρο ψωμί και δεν χρησιμοποιώ πολλές σάλτσες στα φαγητά, ειδικά λευκές. Πίνω πολύ νερό, αλκοόλ ελάχιστο, με ένα ποτήρι κρασί είμαι μια χαρά, και όχι πολλά αναψυκτικά» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό You.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency