CELEBRITIES

O Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί μετά από 5 χρόνια από το Happy Day

NDP Photo Agency

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Alpha και το Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιτυχημένη πρωινή εκπομπή. «Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς τα νομίζαμε κι αλλιώς τελικά μας προέκυψαν. Αλλά έτσι είναι η ζωή καμιά φορά έχει ανατροπές», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπνοή του τελευταίου Happy Day της σεζόν δίνοντας το λόγο στον Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος με έναν συγκινητικό σύντομο λόγο αποχαιρέτισε την ομάδα της εκπομπής.

Διάβασε ακόμα: Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα βρήκαν κι εμείς αναρωτιόμαστε πότε τα είχαν χάσει

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 “Happy Years” τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία αυτά τα 5 χρόνια του Happy Day. Συναισθηματικά δεν μπορώ να φορτιστώ on camera, άλλα να ξέρεις είμαι πρησμένος από χθες».

«Οι λόγοι αποχώρησής σου δεν έχουν να κάνουν καθόλου ούτε με την προσωπική σχέση που έχεις μαζί μου, με την ομάδα και την εκπομπή. Κάποιες φορές κάποια επιχειρήματα, κάποιες συνθήκες διαμορφώνουν το σκηνικό ώστε να πάρουμε κάποιες άλλες αποφάσεις», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στον Δήμο Βερύκιο, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει η συνεργασία τους την επόμενη χρονιά. «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον», τόνισε στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε μια έντονη παρουσία στην εκπομπή και συχνά ήταν ο πρωταγωνιστής σε κόντρες που δημιουργούνταν κατά καιρούς μεταξύ του ίδιου και προσώπων της εκπομπής που σχολίαζε κατά τη διάρκεια του Happy Day. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ραμόνα Βλαντή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είναι κάποιες μόνο από τις γυναίκες με τις οποίες ο Δημήτρης Παπανώτας έχει κοντραριστεί αυτά τα χρόνια. «Εδώ και 26 χρόνια κάνω ό,τι κάνει κάθε δημοσιογράφος, σεβόμενος πάντα τη δεοντολογία. Ρεπορτάζ και σχόλια. Αν σε κάποιους φαίνονται πνευματώδη και αιχμηρά, τους ευχαριστώ» έλεγε κάποτε σε συνέντευξή του για τα έντονα σχόλιά του. Ο ίδιος τόνιζε ότι η τηλεόραση δεν γίνεται μόνο μπροστά από τις κάμερες. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης θα μπορούσαν να της προσφέρουν πολλά και ως εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες. Και το σημαντικότερο, σε καμία δουλειά δυστυχώς δεν βγαίνεις στη σύνταξη από τα 40. Παρόλο που στη δουλειά μας τα ωράρια είναι εξαντλητικά και συνήθως χωρίς γιορτές, αργίες και διακοπές… Και πρέπει να είναι όλοι σίγουροι πως για να επιβιώσεις στην τηλεόραση θα πρέπει να προσφέρεις και να έχεις τη στήριξη του κοινού. Οπότε, όταν με βαρεθούν, σίγουρα κι εγώ θα πάω στο σπίτι μου», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency