CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε και επίσημα ότι πάει στον ΣΚΑΪ

NDP Photo Agency

Μπορεί η τηλεοπτική χρονιά να έχει αισίως ολοκληρωθεί αλλά οι μετακινήσεις και οι αλλαγές στο δυναμικό των καναλιών κορυφώνονται αυτό το διάστημα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποχωρούν από το κανάλι στο οποίο τους είχαμε συνηθίσει είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος στην τελευταία εκπομπή του Happy Day για φέτος, είχε πει ότι αποχωρεί από την εκπομπή και τον Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τότε διευκρίνισε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε μια πρόταση που του φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρουσα και τα σενάρια ξεκίνησαν.

Διάβασε επίσης: O Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί μετά από 5 χρόνια από το Happy Day

Πιο διαδεδομένο από αυτά είναι εκείνο που ήθελε τον Δημήτρη Παπανώτα να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ για να συμμετέχει στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον σταθμό. Η εκπομπή θα έχει χαρακτήρα Infotainment και θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η εκπομπή στην οποία θα ενταχθεί, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε πως όντως ο ΣΚΑΪ θα είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΑΪ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του Αlpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΑΪ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά», έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Instagram.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency