CELEBRITIES

Their Style Rocks: Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η σύντροφός του στις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

ndp

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο κριτής του My Style Rocks και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Χριστιάνας Μοίρα. Η σύντροφος του Δημήτρη Αργυρόπουλου, έχοντας ζήσει χρόνια στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες, βρέθηκε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως συνιδιοκτήτρια ασιατικών εστιατορίων. Παράλληλα συμμετείχε σε εκθέσεις ως εικαστικός, διακοσμούσε εσωτερικούς χώρους και έκανε styling σε φωτογραφήσεις. Παρόλο που το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί, προτιμούσε να ζει τον ερωτά του διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο αυτά τα ίδια φώτα τους εντόπισαν αρχικά σε βραδινή τους έξοδο και έπειτα σε μια πρωινή βόλτα τους με μηχανή στο κέντρο της πόλης. Και όπως θα δεις από τις παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα ένα κοινό που μοιράζονται πέρα από τον έρωτά τους είναι η αισθητική και το στυλ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που δημιούργησε η Χριστιάνα Μοίρα έχει προσωπική υψηλή αισθητική που παντρεύει το μοντέρνο και το κλασικό στους χώρους που αναλαμβάνει. Και στο look της θα προσθέσουμε.

ndp

 

ndp

ndp

ndp

 

Και φυσικά ένα ακόμα κοινό του ερωτευμένου ζευγαριού είναι και το γεγονός ότι και οι δύο είναι γονείς αγοριών. Η Χριστιάνα Μοίρα έχει αποκτήσει τρία αγόρια, ενώ ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τρία, τον Νικήτα και τον Άρη από τον γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Τζόι από το γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency