CELEBRITIES

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο σύντροφός της και το “κρυφτό” με τον φωτογράφο

ndp

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου απασχολεί συνήθως τη δημοσιότητα με τα σενάρια και τα θεατρικά της έργα, με την σπάνια παρουσία της στη σκήνη και ακόμα σπανιότερα με κάποια συνέντευξη καθώς είναι γνωστό ότι δεν είναι από τα πρόσωπα που συχνά θα μιλήσουν μπροστά σε ανοιχτό μαγνητοφωνάκι. Με την προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια απασχολεί μόνο από «σπόντα».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, επί μια δεκαετία σύντροφός της, αποκάλυψε τη σχέση τους πολλά χρόνια μετά το τέλος της σε συνέντευξή του. Η σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη, αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Τι λέει;» με αφορμή δηλώσεις του, και πάλι χρόνια μετά το τέλος της. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ζει την ιδιωτική της ζωή, ιδιωτικά.

Αυτή τη φορά όμως, η δημοσιότητα δεν της έκανε τη χάρη, δεν κράτησε τα φώτα της μακριά από την προσωπική της ζωή. Το φλας άστραψε κοντά της το βράδυ της Τρίτης όταν μαζί με τον αγνώστων λοιπών στοιχείων «αγαπημένο της», όπως γράφτηκε στην λεζάντα του φωτογραφικού πρακτορείου, βρέθηκαν στην πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» στο θέατρο Χώρα.

«Η Δήμητρα και ο σύντροφός της πηγαίνουν παντού μαζί εδώ και χρόνια. Απλά πάντα η Δήμητρα αποφεύγει να φωτογραφίζεται», ισχυρίζεται πρόσωπο που τη συναντά σε αντίστοιχες κοσμικές εκδηλώσεις. Αυτή της η στάση ήταν σταθερή και σε αυτή την περίσταση. Στράφηκε στην αγκαλιά του συνοδού της για να μην δώσει στον φωτογράφο το καρέ που ήλπιζε κι εκείνος υποστηρικτικός κοίταξε με αυστηρό βλέμμα στο φακό.

Τι κι αν δεν υπάρχει το καθαρό κλικ του ζευγαριού; Εδώ υπάρχει τουλάχιστον αλληλοϋποστήριξη.

ndp

ndp

 

«Νομίζω ότι ο βασικός λόγος που δεν κάνουμε αυτό που θέλουμε, άντρες, γυναίκες και παιδιά, είναι ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο στη ζωή, και ο φόβος που έχουμε μήπως δεν το τηρήσουμε. Ότι πρέπει περίπου στην τάδε ηλικία να παντρευτώ και να γίνω πατέρας ή μάνα. Πολλοί άνθρωποι το ακολουθούν χωρίς να είναι γι’ αυτό, και εκεί είναι το δράμα των ανθρώπων. Όλων μας. Και αν υπάρχει κάποιος που έχει πάει από την ανάποδη, ακόμα κι αυτός στα κρυφά νιώθει ότι του λείπουν στοιχεία από το πρωτόκολλο. Οπότε όλοι έχουμε μία εκκρεμότητα με αυτό που ζούμε», είχε πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή τη στην Athens Voice. Η αντισυμβατικότητά είναι το χαρακτηριστικό που όλοι έχουμε συνδέσει με την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Και είναι  αυτός ο λόγος για τον οποίο δεν περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τον σύντροφό της, ή να τη δούμε να ποζάρει μαζί του μπροστά σε banner μιας κοσμικής εκδήλωσης. Μας αρκεί η αλληλοϋποστήριξη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency