CELEBRITIES

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι υπέρλαμπρη ακόμα και όταν φορά απλά το τζιν της

ndp

Κάποιες γυναίκες έχουν το μαγικό χάρισμα να ξεχωρίζουν ως παρουσίες ό,τι και να φορέσουν. Από το πιο περίτεχνο φόρεμα μέχρι το τζιν τους όλα για εκείνες λειτουργούν ως αφορμή για να πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις τους ο εαυτός τους και η φυσική τους ομορφιά. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι η Δήμητρα Ματσούκα.

ndp

NDP Photo Agency

Η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα τζιν και ένα απλό τοπ στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί πρόσφατα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για το Πάρτι της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Κι ενώ γύρω της υπήρχαν άνθρωποι με κοστούμια, τουαλέτες και αμπιγέ εμφανίσεις, η δική της ξεχώρισε.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Highlight της βραδιάς δεν ήταν μόνο η στιγμή που η Δήμητρα Ματσούκα έλαμψε στο κόκκινο χαλί, αλλά κι εκείνη που ξανασυναντήθηκε με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη σειρά του 1999, «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Οι τηλεοπτικοί Θανάσης και Γωγώ πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό.

ndp

 NDP Photo Agency

Πάντως η ηθοποιός, θα πρέπει να προετοιμάζεται να αφήσει στην άκρη τα τζιν της τον επόμενο θεατρικό χειμώνα, αφού θα ενσαρκώσει όπως σου έχουμε ήδη γράψει την Τζάκι Κένεντι στην νέα παράσταση του Σταμάτη Φασουλή για τη ζωή του Ωνάση. Ως τότε η Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να απολαμβάνει την casual γκαρνταρόμπα της. Και με το μεγάλο χαμόγελο, τα πυκνά μαλλιά και τη γραμμωμένη σιλουέτα της, να μας αποδεικνύει όπως τώρα, πως το να νιώθεις όμορφη είναι αυτό που σε κάνει κυρίως να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση, ανεξαρτήτως dress code. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε λοιπόν για εμάς τις υπόλοιπες.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency