CELEBRITIES

Οι αγαπημένες αποδράσεις των διάσημων Ελληνίδων μέσα από το Instagram τους

Instagram/jennybalatsinou

Υπάρχουν κάποιοι ταξιδιωτικοί προορισμοί που όσες φορές και να τους επισκεφθείς θες με την παραμικρή ευκαιρία να επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά. Είτε γιατί έχεις εκεί το εξοχικό σου, είτε γιατί εκεί πέρασες τα παιδικά σου χρόνια, είτε γιατί κάτι απροσδιόριστο σε δένει με αυτά τα μέρη, ξέρεις ότι υπάρχουν και ξέρεις ότι με την πρώτη ευκαιρία πάλι θα τα ξαναδείς. Ίσως μάλιστα αυτές τις ημέρες να διαβάζεις αυτές τις γραμμές ήδη από αυτό το μαγικό μέρος για εσένα. Δεν είσαι μόνη σε αυτό.

Και οι αγαπημένες σου  διάσημες γυναίκες έχουν τα δικά τους «μαγικά» μέρη στην Ελλάδα, αυτά που δεν βαριούνται να επισκεφθούν ποτέ και εμείς τα συλλέξαμε για εσένα για να χορτάσει το μάτι σου «το θαλασσί της θάλασσας και όλο το μπλε του χάρτη» που έλεγε κάποτε και ο Γιάννης Κότσιρας, μέσα από τον δικό τους φακό και τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν και πάρε ιδέες για τα επόμενα ταξίδια σου.

Ελένη Μενεγάκη – Άνδρος

Η Άνδρος μπήκε στην ζωή της Ελένης Μενεγάκη για τα καλά μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Ο ίδιος διατηρεί συγκρότημα με εξοχικές κατοικίες και βίλες στην περιοχή Άχλα του νησιού, μία παραλία που όποιον ντόπιο και να ρωτήσεις θα στην περιγράψει ως ονειρική. Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφίες από τον δικό της «επίγειο παράδεισο» της Άνδρου από κάθε εποχή και μερικές θα δεις παρακάτω.

 

 

 

Δούκισσα Νομικού – Μύκονος

Για τη Δούκισσα Νομικού ο «παράδεισος» επί γης ταυτίζεται με το νησί των Ανέμων. Εκεί τέλεσε τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, εκεί πέρασε το πρώτο της καλοκαίρι με τον μικρό της γιο Σάββα, εκεί θα επιστρέφει ξανά και ξανά καθώς ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί και αφού όπως θα διαπιστώσεις οι ανεμόμυλοι και το κυκλαδίτικο τοπίο της πάνε πολύ.

 

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

Βίκυ Σταυροπούλου – Αβία, Καλαμάτα

Η Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον επιστήθιο φίλο της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, εκτός από το σπίτι που μοιράζονται στην Αθήνα έχουν δημιουργήσει και έναν εκπληκτικό ολόδικό τους παράδεισο σε μία περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσηνιακής Μάνης, μέσα στην ηρεμία και τη φύση. Οι δύο ηθοποιοί επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν την τουριστική μονάδα που δημιούργησαν και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους από εκεί.

 

 

Τζένη Μπαλατσινού – Πάτμος

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λάτρεψε το νησί της Αποκάλυψης τόσο που απέκτησε σπίτι εκεί και κάθε χρόνο το επισκέπτεται για να περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και όχι μόνο. Εκεί φιλοξενεί φίλους, εκεί υποδέχεται τα παιδιά της στις διακοπές τους κι εκεί εντοπίστηκε το καλοκαίρι του 2017 μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της Βασίλη Κικίλια από τους paparazzi. Πάνω από όλα για τη Τζένη Μπαλατσινού το νησί των Δωδεκανήσων είναι το ησυχαστήριό της και ένας τόπος γεμάτος με υπέροχα τοπία και εξίσου υπέροχες αναμνήσεις για εκείνη.

View this post on Instagram

#wethair sunset

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

 

 

View this post on Instagram

“blink of an eye” #nofilter

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

 

Σμαράγδα Καρύδη – Αίγινα

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα έχει γίνει τόπος συναντήσεων για διάσημα πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης και οι εξωτερικοί χώρου του έχουν γίνει το τέλειο φόντο στις φωτογραφίες της εντυπωσιακής ηθοποιού. Μαζί με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, επισκέπτονται το νησί του Αργοσαρωνικού όσο πιο συχνά μπορούν και τα στιγμιότυπα των διακοπών τους είναι απλά υπέροχα.

 

 

Ζέτα Μακρυπούλια – Πάρος

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάθε χρόνο ανελλιπώς θα βρεθεί στον Αμπελά της Πάρου όπου διατηρεί εξοχική κατοικία με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Φυσικά και στην δική τους περίπτωση η Πάρος γίνεται ο τόπος καλοκαιρινών συναντήσεων με τους φίλους τους, ενώ έχουν ανακαλύψει τις πιο ερημικές παραλίες της περιοχής για να βουτούν ανενόχλητοι και να μπορούν να τραβούν και τις φωτογραφίες τους και να τις μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους χωρίς καμία σκοτούρα.

 

 

 

Σίσσυ Χρηστίδου – Χαλκιδική

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει και αυτό, η Θεσσαλονικιά Σίσσυ Χρηστιδού το ξέρει καλά. Παρόλο που γύρισε σχεδόν όλο τον κόσμο με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, η παρουσιάστρια του Open επιστρέφει στη Χαλκιδική κάθε φορά που θέλει να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές κοντά στην οικογένειά της, μέσα στην φύση και την απόλυτη ομορφιά.

View this post on Instagram

〰 Ok But first Coffee!

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

 

View this post on Instagram

Create the things you wish existed

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

 

Μαρία Μπεκατώρου – Κεφαλλονιά

Ο τόπος καταγωγής της Μαρίας Μπεκατώρου είναι εκείνος στον οποίο επιστρέφει πάντα. Κι εκείνη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύει τα ταξίδια και έχει βρεθεί σε πολλούς μακρινούς προορισμούς με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά πάντα επιθυμεί και μια στάση στο πανέμορφο Ιόνιο.

 

Μαρίνα Βερνίκου – Σίφνος

Η Σίφνος και συγκεκριμένα ο κόλπος Βαθύ εκεί όπου πέρυσι πάντρεψε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, είναι ο αγαπημένος και μόνιμος προορισμός της Μαρίνας Βερνίκου. Η φωτογράφος έχει αποτυπώσει το νησί στα πιο όμορφα κάδρα και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από εκεί στο Instagram. Το πιο υπέροχο δείγμα πάντως από την Σίφνο της Μαρίνας Βερνίκου είναι αυτό το video με drone που τράβηξε μετά από τον γάμο του παρουσιαστή του Survivor.

 

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/jennybalatsinou