CELEBRITIES

Όλη η ίντριγκα γύρω από το Lemonade, τη Beyonce και την ερωμένη του Jay-Z

Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, στο νέο άλμπουμ της Beyonce, Lemonade, υπάρχουν τουλάχιστον 18 μπηχτές σε 8 τραγούδια για τον Jay-Z και την απιστία που ακούγεται ότι έχει κάνει.

Ναι, ακόμα και η Beyonce έφαγε κέρατο. Κι όχι μόνο το έφαγε, αλλά απενοχοποιεί και την κατινιά του να κάνεις σκηνή ζηλοτυπίας. Και το πάει και ένα βήμα παραπέρα και θα βγάλει και λεφτά απ’ αυτό. Way to go girl!

Τι έχει συμβεί λοιπόν: Πέρα από τις μπηχτές που είναι διάχυτες στο άλμπουμ, αλλά και το γενικότερο επιθετικό mood, στο τραγούδι “Sorry”, η Beyonce αναφέρεται στη γυναίκα με την οποία την κεράτωσε ο άντρας της με το nickname “Becky with the good hair”. (“He only want me when I’m not on there / He better call Becky with the good hair.”)

Η σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy, φημολογείται εδώ και καιρό πως είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Queen Bey και τον Jay-Z, ενώ λέγεται πως εξαιτίας της πυροδοτήθηκε και ο διάσημος καυγάς στο ασανσέρ με τη Solange. Λίγη ώρα αφότου βγήκε το Lemonade, η ξεδιάντροπη Rachel Roy, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία γελούσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, ενώ η λεζάντα έγραφε “Good hair don’t care, but we will take good lighting, for selfies, or self truths, always. live in the light #nodramaqueens.” Λίγη ώρα μετά, κλείδωσε τον λογαριασμό της.

Φυσικά οι fans της Beyonce βρήκαν τρόπο να την λιντσάρουν, αλλάζοντας το όνομα της στη Wikipedia και δίνοντάς της κάτι χαριτωμένα παρατσούκλια, όπως Rachel Rat, Rachel Side Hoe, Becky with the good hair Roy.

H απάντησή της ήρθε από το – ανοιχτό ακόμα στο κοινό – Twitter της, όπου δήλωσε δημόσια πόσο σέβεται τον γάμο, την οικογένεια και τη δύναμη. Αλλά δεν ανέχεται από κανέναν, οποιουδήποτε είδους bullying.

Παραλήρημα συντάκτριας εν εξάλλω: Το μόνο που μένει, είναι να δούμε τι θα πει ο λεγάμενος. Αν έχει τα μούτρα να βγει να πει και κάτι δηλαδή, σα δε ντρέπεται, που είναι παντρεμένος με τη Beyonce και την κερατώνει με μια Rachel. Και σιγά τη Rachel. Δηλαδή να είμαστε και λίγο άνθρωποι. Κοιτάχτηκες στον καθρέφτη Jay-Z; Έξαλλη με κάνουν, έξαλλη! Τα ροπαλάκια μας κι ό,τι βράξει ας κατεβάσει.