CELEBRITIES

Monica Bellucci: Μία Ιταλίδα θεά, ετών 50

Δεν εξηγείται αλλιώς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει συζήτηση περί γονιδίων. Η Monica Bellucci έχει υπογράψει συμφωνία με ανώτερες δυνάμεις για να σταματήσει το χρόνο και να κρατήσεις τις ρυτίδες μακριά της.

Γίνεται 50 ετών όμως την ζηλεύουν 20άρες, 30άρες, 40άρες και άλλες πολλές ηλικίες. Κοιτώντας τις φωτογραφίες και κάνοντας ζουμ σε πολλές από αυτές (ναι, το κάναμε κι αυτό) καταλαβαίνεις πως η γυναίκα αυτή δε γνωρίζει ηλικία γιατί πολύ απλά είναι μία θεά.

 Η Monica ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Η ομορφιά της παροιμιώδης και ανάγκη της για κάτι παραπάνω την κάνει να παρατήσει τη νομική και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ποια Ιταλία και ποια Περούτζια; Η μελαχρινή σεξοβόμβα είχε γεννηθεί για να αναστατώσει άνδρες κάθε εθνικότητας. Δεν είναι μία απλή γυναίκα. Η Monica είναι ιδέα.

 

Το 1988 υπογράφει συμβόλαιο με το Elite Model Management και μέσα σε έναν χρόνο γίνεται περιζήτητη. Θα ακολουθήσουν τίτλοι όπως: ”Η νούμερο 1 πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο”, ”10 πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών”.

Η ταινία Malèna την καθιερώνει. Γίνεται sex symbol και οι ζουμερές της καμπύλες πόθος άσβεστος. Οι άνδρες την φαντασιώνονται και οι γυναίκες την ακολουθούν σε κάθε της στιλιστικό βήμα.

 

Έχει καταφέρει να είναι αρεστή σε όλους. Πώς γίνεται άλλωστε να την ζηλέψεις; Μπορείς μονάχα να την κοιτάς, να την ξανακοιτάς και να την θαυμάζεις ενώ παράλληλα αναρωτιέσαι ”Πώς γίνεται να είναι τόσο υπέροχη;”. Πείτε μου και λύστε την απορία. Πώς γίνεται να παραμένει κούκλα;

Αγαπά τα στενά φορέματα, τα αποκαλυπτικά ντεκολτέ, τις αφέλειες, το ελαφρύ μακιγιάζ, τη δαντέλα, το μαύρο και το κόκκινο χρώμα.

Τα πιο χαρακτηριστικά της εξώφυλλα

 

 

 

 

 

 

Οι πιο διάσημες ατάκες της

*Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ημουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά.

*Αν όμως ήμουν ομοφυλόφιλη η ζωή μου θα ήταν πιο απλή.

*Για τον Vincent Cassel ένιωσα έλξη και απέχθεια μαζί. Και οι δύο είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα

*Κάθε γυναίκα έχει μια πλευρά πόρνης.

*Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι.

Ο θεά Monica Bellucci

Monica Bellucci