CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Το κούρεμα με θέα και η εμφάνιση αλά Μαρινέλλα στα σοκάκια της Πάτμου

Instagram/Jennybalatsinou

Μακριά από τους ρυθμούς της πρωτεύουσας περνά το φετινό καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού. Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάτμο όπου παραμένει για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Εκεί βρισκόταν και όταν αποφάσισε να ανανεώσει το look της κόβωντας τα μαλλιά της λίγο πιο κοντά.

Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία φωτογραφία από την ώρα που πραγματοποιούσε το νέο της κούρεμα αποκαλύπτοντας την φανταστική θέα που αντίκριζε όσο αφηνόταν στα χέρια του κομμωτή της.

 

Λίγο αργότερα έδειξε το νέο της look μέσα από ένα video στο οποίο τραγουδούσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μαρινέλλας, «Καμιά φορά» την ώρα που έπλενε πιάτα στο σπίτι της.

Instagram/Jennybalatsinou

 

Η Μαρινέλλα όπως φάνηκε και στο επόμενο Insta Story της Τζένης Μπαλατσινού ήταν η σταθερή της έμπνευση για το χθεσινό βράδυ. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τραγουδήσει μπροστά στους ξεκαρδισμένους φίλους της το «Άνοιξε πέτρα» στα σοκάκια της Πάτμου τυλίγοντας το κεφάλι της για την «ερμηνεία» με ένα μεγάλο φουλάρι.

Instagram/Jennybalatsinou

 

Όπως κατάλαβες η Τζένη Μπαλατσινού περνάει καλά στην Πάτμο κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Jennybalatsinou