CELEBRITIES

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τον χωρισμό από τον Κικίλια και το διαζύγιο από τον Κωστόπουλο

ndp

Η καρέκλα της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha έκανε πάλι το θαύμα της. Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής και λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο της μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, για το διάστημα μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια που σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή, θα γίνει ο δεύτερος σύζυγός της.

«Είχα ανέκαθεν το όνειρο να κάνω οικογένεια. Αγαπημένο μου σίριαλ ήταν το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Πάντα ήθελα πολλά παιδιά. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί και δεν έτυχε να γίνει όταν το επεδίωκα. Ο Μάξιμος είχε 10 χρόνια διαφορά από την Αμαλία και 8,5 από την Αλεξάνδρα. Όταν είπα ότι “εντάξει ο Θεός ήθελε να έχω δύο παιδάκια” ήρθε. Θεωρώ πολύ σημαντικό τον ψυχολογικό παράγοντα στις γυναίκες όταν θέλουν να κάνουν παιδιά και αγχώνονται, όσο μπορούν να δίνουν χρόνο. Όταν γέννησα τα παιδιά αποφάσισα να φύγω για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε αναφερόμενη στα τρία της παιδιά και στην ανάγκη της για δημιουργία οικογένειας. Η ίδια δεν έχει κρύψει και την σκέψη της να αποκτήσει παιδί και με τον Βασίλη Κικίλια και δεν την αρνήθηκε ούτε στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη.

Διάβασε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: “Σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδί με τον Βασίλη”

Η ίδια αναφέρθηκε στα παιδιά της σε σχέση με την απόφασή της να παντρευτεί ξανά σημειώνοντας: «Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου τον γάμο μου, ήταν πολύ χαρούμενα. Πολύ υποστηρικτικά και τα τρία μου παιδιά. Οι κόρες μου πολύ χαρούμενες. Ο μικρός επίσης, γλυκός και τρυφερός. Δεν έχω να πω κάτι. Νιώθω ευλογημένη για τα παιδιά μου. Είναι χαρακτήρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα στις αξιακές τους βάσεις έχουν απόλυτη ταύτιση και σύμπλευση. Είναι μια ομάδα, παρότι έχουν και διαφορετική ηλικία. Όταν είμαστε οι τέσσερις μας, είμαστε μια ωραία ομάδα».

Το ζήτημα της απόφασης να αλλάξει τη ζωή της μετά το διαζύγιο και να φτάσει σήμερα να είναι έτοιμη να δοκιμάσει ξανά τον γάμο ήταν ένα θέμα που κλήθηκε να σχολιάσει η Τζένη Μπαλατσινού. «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε (σ.σ. μετά τον χωρισμό). Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου, γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία, είτε είσαι με έναν άνθρωπο, είτε δεν είσαι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες. Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου. Δηλαδή οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου. Φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία. Γιατί πολλές φορές θεωρούμε πως ξέρουμε τον εαυτό μας, αλλά δεν τον ξέρουμε. Πήρα τη βοήθεια μιας ψυχολόγου για δύο χρόνια, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ. Και με βοήθησαν πολύ το διάβασμα και η μουσική. Ήταν μια πολύ μεγάλη έντονη περίοδος και αρκετά δύσκολη για αρκετά χρόνια, οπότε ήθελα λίγο να πέσουν οι τόνοι και να δω από πού θα ξαναπιάσω τα πράγματα», εξήγησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Διάβασε κι αυτό: Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε τι είπε στον γιο της Μάξιμο για να τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά και για την περίοδο του χωρισμού της από τον Βασίλη Κικίλια. «Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο. Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις. Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια αναφέρθηκε και στην «κρυφή» επανασύνδεσή τους.

 

Ωστόσο, αυτή η περίοδος είναι οριστικά πίσω τους και η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, πλέον ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και επίσημα τη ζωή τους ως Κικίλιανς με τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, που θα τελεστεί την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα. Η ώρα η καλή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency