CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε τι είπε στον γιο της Μάξιμο για να τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία

NDP Photo Agency

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού για τον επικείμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι έχει κάνει ήδη δύο φορές πρόβα νυφικού ενώ μίλησε και για τον γιο της Μάξιμο που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία εκείνη την ημέρα. Η ίδια επίσης αναφέρθηκε και στην ευχή που πήρε με τον μελλοντικό της σύζυγο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, αποκαλύπτοντας ότι η συνάντηση έγινε με πρόσκληση της Αρχιεπισκοπής.

Διάβασε κι αυτό: Κικίλιας – Μπαλατσινού και Τζώρτζογλου – Μαριόλα στην Αρχιεπισκοπή Αθήνων και στο Πρωινό η συζήτηση φούντωσε

«Έχω κάνει δυο πρόβες νυφικού. Έχω μια τρίτη και τελευταία. Στην εκκλησία θα με συνοδέψει ο γιος μου. Του είπα πως “χωρίς εσένα αυτό δεν μπορεί να γίνει”, οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα» είπε η Τζένη Μπαλατσινού με φανερή συγκίνηση που έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν μίλησε για τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

 

«Οι κόρες μου τον γνώριζαν, είναι πολύ υποστηρικτικές και πάντα στη ζωή μου ήταν υποστηρικτικές. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τις κόρες μου, έχουμε χτίσει τη σχέση μας σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ» σημείωσε ενώ τα μάτια της βούρκωναν. «Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη, θεωρεί πως όλα είναι καλά και αυτό είναι κάτι που το νιώθεις στο σπίτι. Είναι πάρα πολύ γλυκούλης. Το πιο σημαντικό μέσα σε ένα σπίτι είναι η ισορροπία σε μια καθημερινότητα που είναι δύσκολη για όλους μας, κι εκεί είναι που ήρθαν όλα και έκαναν match» κατέληξε η Τζένη Μπαλατσινού που στις 16 Ιουνίου θα επισφραγίσει αυτό το «match» της με τον Βασίλη Κικίλια με τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency