CELEBRITIES

Η δήλωση της Μπαλατσινού που μας δημιουργεί αμφιβολίες για την αιτία χωρισμού της με τον Κικίλια

NDP

Ο πρόσφατος χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια είναι ένα από τα νέα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, κι όμως να που συνέβη.

Σύμφωνα με τις φήμες, αιτία του χωρισμού φέρεται να είναι η απόκλιση των απόψεων των δύο πρώην συντρόφων αναφορικά με το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού. Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με την Τζένη Μπαλατσινού, ωστόσο, η ίδια φαίνεται να μην συμφωνούσε με αυτόν, μιας και έχει ήδη 3 παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ωραία όλα αυτά, τα γνωρίζαμε ήδη. Αυτό, όμως, που μας προβλημάτισε είναι η δήλωση που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού μόλις πριν 1 μήνα. Τότε είχε διαψεύσει τις φήμες ότι είναι έγκυος αλλά όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα ήταν πιθανό το ενδεχόμενο μιας τέταρτης εγκυμοσύνης εκείνη είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Όλα θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος. Νομίζω γενικά όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή έρχεται μετά κάτι και το λουζόμαστε. Οπότε είναι καλύτερα να μη δηλώνουμε τίποτα για αυτό».

Το «όλα θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος» δεν σου φαίνεται εκ διαμέτρου αντίθετο με την αιτία του χωρισμού και το ότι η Τζένη Μπαλατσινού όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα είναι απόλυτα αρνητική στο θέμα παιδί; Μήπως δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία τελικά; Λέμε εμείς τώρα.