CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους και δεν είναι αμελητέα

NDP PHOTO AGENGY

Από το απόγευμα της Τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Ακόμα επίσημες δηλώσεις δεν έχουν γίνει από καμία πλευρά, αλλά η συνεργάτης της εκπομπής Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε την αιτία που τους έκανε να αναθεωρήσουν γι’ αυτό που έχουν και, τελικά, να το εγκαταλείψουν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα απόκτησης ενός παιδιού. Ο μεν Βασίλης Κικίλιας ήθελε και προσδοκούσε ένα παιδί, η δε Τζένη Μπαλατσινού δεν φαινόταν πρόθυμη να αποκτήσει και τέταρτο απόγονο αφού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έρωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χώρισαν αλλά δε μάλωσαν. Παραμένουν δυο φίλοι, όσο μπορεί να είναι φίλοι δυο πρώην», συμπλήρωσε.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENGY