Αποστολία Ζώη: Το συγκινητικό της μήνυμα στο instagram

Η νικήτρια του Nomads έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram με αποδέκτη τον μπαμπά της.

Η Αποστολία Ζώη έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Λίγο Nomads να είχες δει θα το είχες καταλάβει. Είναι ο άνθρωπος ορόσημο για εκείνη. Του αφιέρωσε τη νίκη της στο παιχνίδι.

Η 38χρονη τραγουδίστρια ανέβασε την Τετάρτη στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία της μαζί με τον πατέρα της, την οποία συμπλήρωσε μ' ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα ευχών κι αγάπης.

«Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν'ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ'τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ'αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019..Σ'αγαπώ μπαμπά μου..» γράφει η Αποστολία Ζώη.

Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν'ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ'τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ'αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019.. Σ'αγαπώ μπαμπά μου.. #family

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ