CELEBRITIES

Κάθε φορά που η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει στο Instagram το καλοκαίρι πλησιάζει

NDP Photo Agency

Στα 50 της χρόνια η Αννίτα Ναθαναήλ μπορεί να νιώθει ότι έχει καταφέρει πολλά. Έχει κάνει τη θητεία της ως παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, έχει κάνει το πέρασμά της στην επιχειρηματικότητα και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Κρις. Εκτός από όλα αυτά η Αννίτα Ναθαναήλ έχει καταφέρει να κρατά άσβεστο το νεανικό πάθος της για ζωή.

Το ίδιο νεανικό με το πάθος της είναι και το σώμα της όπως θα διαπίστωσες φέτος με τη συμμετοχή της στο Nomads Μαδαγασκάρη, παρότι αυτή ήταν σύντομη. Η Αννίτα Ναθαναήλ, έχοντας μεγαλώσει με τη γυμναστική ως μέρος της καθημερινότητάς της (λατρεύει το κολύμπι και βρίσκεται καθημερινά στη θάλασσα τους 9 τουλάχιστον μήνες του χρόνου) διατηρεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα που συχνά γίνεται το επίκεντρο των αναρτήσεών της στο Instagram. Μαζί μοιράζεται συχνά και τη φιλοσοφία ζωής της, που θα μπορούσε να συνοψιστεί στο εξής: «Η άσκηση κάνει τα πάντα καλύτερα μέσα και έξω». Ή κάπως έτσι.

Μακριά άκρα και αξιοζήλευτοι κοιλιακοί λούζονται στο φως και φέρνουν το καλοκαίρι στο timeline μας ακόμα και τον μήνα Φεβρουάριο, όπως απέδειξε με την τελευταία της topless φωτογραφία.

 

Και ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό της εντυπωσιακής της εμφάνισης εκτός από την αγάπη της για την κολύμβηση και τις ελεύθερες καταδύσεις; Το γεγονός ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνά. «Με την ηλικία μου τα έχω βρει, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η κομβική στιγμή ήταν στα 42. Τότε αγχώθηκα με την εμφάνισή μου, αλλά τοπ ξεπέρασα. Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο πνεύμα μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου. δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Καλώς η κακώς, ο χρόνος περνάει και όσο πιο όμορφα σημάδια μας αφήσει, τόσο το καλύτερο. Οι ρυτίδες και οι ραγάδες μας είναι τα βιώματα μας» είχε πει πριν καιρό η Αννίτα Ναθαναήλ, που μπορείς να συνεχίσεις να χαζεύεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

 

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency