CELEBRITIES

Η Άννα Βίσση παρακολούθησε από κοντά τον Τσιτσιπά και δέχτηκε παρατήρηση για την ελληνική σημαία

Τι κι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωνε πριν μερικούς μήνες στον Αντώνη Σρόιτερ πως δέχτηκε συγχαρητήρια για την επιτυχημένη του πορεία στο τένις από την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά τους οποίους όμως, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δε γνωρίζει, ρωτώντας τον μάλιστα αν είναι καλοί; Η Άννα Βίσση φαίνεται πως έχει μεγάλη καρδιά και δεν κρατά κακίες στον νεαρό πετυχημένο τενίστα, τον οποίο πήγε να παρακολουθήσει από κοντά στη Nέα Υόρκη, όπου και βρίσκεται αυτό το διάστημα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στις κερκίδες του US Open και στήριξε και με το παραπάνω την Ελλάδα και τον Τσιτσιπά. Όπως η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, πήρε μαζί της την ελληνική σημαία την οποία και ανέμισε μια-δυο φορές, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι απαγορεύεται. Μάλιστα όπως σημείωσε η ίδια στο post της έγινε και παρατήρηση για την κίνησή της αυτή.

 

Η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Τσιτσιπά ποστάροντας μάλιστα και την παρακάτω φωτογραφία του, εκφράζοντας τη χαρά της που τον θαύμασε από κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So happy to watch him live in Louis Armstrong stadium @usopen ! He is a breathtaking player …!!! #top #tennis #sports #nyc #stefanostsitsipas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

 

Για την ιστορία να σου πούμε πως ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεβ και δε συνεχίζει την πορεία του στο US Open. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε τα εξής μετά την ήττα του: «Δε νιώθω να έχω έμπνευση. Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι. Νιώθω πως κάνω την ίδια ρουτίνα στο γήπεδο, εκτελώ τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, τις στρατηγικές μου και όλα. Και νιώθω πως το μυαλό μου δεν εμπνέεται πια». Eλπίζουμε να πάρει και πάλι τα πάνω του και να επιστρέψει στις νίκες.

Μέχρι τότε ας ακούσουμε μία Αννούλα: