CELEBRITIES

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Δέχθηκα μηνύματα από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση αλλά δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;”

AP Photo/Aaron Favila

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γνωρίσει και νικήσει παγκόσμιους σταρ του τένις αλλά στα θέματα της εγχώριας showbiz θα έμενε μετεξεταστέος από το πρώτο τεστ. Ο νεαρός αθλητής που έφτασε μέχρι τους τέσσερις του Australia Open γεμίζοντας περηφάνια κάθε Έλληνα που αγαπά τον αθλητισμό, παραχώρησε μια συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στην οποία αναφέρθηκε και σε κάποια ευχαριστήρια μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες διάσημους.

«Πράγματι δέχθηκα μηνύματα από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση αλλά δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του “Πρωινού” ο Άρης Καβατζίκης. Δικαιολόγηση δεν υπήρχε, δεν μάθαμε δηλαδή αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς άκουγε αποκλειστικά death metal ή καθόλου μα καθόλου μουσική κι έτσι δεν τους γνώριζε. Πάντως, ο νεαρός τενίστας δε ζει στο εξωτερικό μόνιμα, αλλά μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών όπου παίζει αγώνες ή προπονείται, ενώ διευκρίνισε πώς από τους τραγουδιστές της χώρας μας σίγουρα ξέρει έναν, τον Αντώνη Ρέμο.

 

Κι αν όλα αυτά σου θυμίζουν την Χρυσούλα Διαβάτη που δεν ξέρει τον Αλέξη Γεωργούλη ή την Κατερίνα Γερονικολού, θέλω να συγκρατηθείς και να θυμηθείς το νεαρό της ηλικίας του Στέφανου, που είναι μόλις 20 ετών και το πόσες ώρες πρέπει να περνούσε κρατώντας τη ρακέτα του για να φτάσει εκεί που έφτασε. Ίσως δεν είχε πραγματικά χρόνο για τραγούδια.

Παρ’ όλα αυτά οι δικοί μας διάσημοι κακίες δεν κρατάνε όπως αποδεικνύει η ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Στέφανο Τσιτσιπά που παραμένει ακλόνητη στο Instagram της.

View this post on Instagram

That’s A Star ….! It happens to be Greek…

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Επ, που πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Aaron Favila