CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston δήλωσε ότι “η επιστήμη και τα θαύματα” ίσως τη βοηθήσουν να γίνει μητέρα

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Για την κοινωνική πίεση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά τα 30 για τα πάντα «καυτά» θέματα γάμος και οικογένεια, μιλά μεταξύ άλλων η 49χρονη σήμερα Jennifer Aniston στην τελευταία της συνέντευξη στο Αμερικανικό Elle. Η ηθοποιός που εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Hollywood μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Τα φιλαράκια, έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της (με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux) από τους οποίους δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Ωστόσο δεν αποκλείει τη μητρότητα ως ενδεχόμενο για το μέλλον της.

 

«Ζούμε σε μια κοινωνία που στέλνει στις γυναίκες το μήνυμα: Μέχρι αυτή την ηλικία πρέπει να είσαι παντρεμένη. Μέχρι αυτή την ηλικία πρέπει να έχεις παιδιά. Αυτό είναι ένα παραμύθι. Είναι το καλούπι μέσα στο οποίο βρισκόμαστε και από το οποίο προσπαθούμε να απελευθερωθούμε σιγά σιγά», εξηγεί η Jennifer Aniston. «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον σε ό,τι αφορά ένα παιδί ή τη συντροφικότητα; Πώς ένα παιδί έρχεται στη ζωή μας ή δεν έρχεται; Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που συνηθίζαμε να μπορούμε», σημειώνει η ηθοποιός που δεν αποκλείει το ενδεχομενο της απόκτησης οικογένειας ακόμα και τώρα.

Σε ότι αφορά τους γάμους της η Jennifer Aniston είπε: «Οι γάμου μου ήταν πολύ επιτυχημένοι κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τέλειωσαν ήταν μια επιλογή, που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Και κάποιες φορές η ευτυχία δεν μπορούσε να υπάρξει μέσα σε αυτή τη συνθήκη πια. Ούτως ή άλλως αυτή είναι η μοναδική ζωή μας και εγώ δεν θα έμενα σε μια κατάσταση από φόβο. Το να μείνεις σε έναν γάμο βασισμένη στον φόβο δεν βοηθά την ζωή σου».

Σοφότερη από ποτέ και sexy όσο πάντα η Jennifer Aniston πόζαρε στον φακό της Zoey Grossman μέσα στην έρημο και καλωσορίζει τη νέα χρονιά που έρχεται με το αμερικανικό ELLE του Ιανουαρίου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP