CELEBRITIES

Angelina Jolie και Michelle Pfeiffer στην ίδια φωτογραφία. Κάνε ένα κουράγιο και δες τα κορίτσια

AP Photo/Domenico Stinellis

Η Ρώμη είναι αναστατωμένη. Και πώς να μην είναι αφού η Angelina Jolie βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα και μάλιστα φορώντας μωβ Givenchy. Ίσως, λέω ίσως, μία εμφάνιση που μπαίνει στο top 5 της τελευταίας δεκαετίας της. Στη Ρώμη για την πρεμιέρα της ταινίας της ''Maleficent 2''.

Maleficent 2: Η επιστροφή της Angelina Jolie στη μεγάλη οθόνη

Μωβ τοπ, υπέροχο, μαύρο παντελόνι και μαύρες κλασικές γόβες. Το κεφάλι ήταν το κάτι άλλο. Ελαφρύ μακιγιάζ και μαλλιά ανέμελα. Μη σου πω πως έκανε και το κόλπο της Ελένης Μενεγάκη για περισσότερο όγκο. Hair flip αν θέλεις και τον επίσημο ορισμό.

AP Photo/Domenico Stinellis

AP Photo/Domenico Stinellis

Μαζί της και η συμπρωταγωνίστριά της, Michelle Pfeiffer. Διπλός ο θαυμασμός. Κοιτάς μία αριστερά, μία δεξιά. Μία δεξιά, μία αριστερά. Και μετά λίγο στη μέση για να τις πιάσεις και τις δύο.

 

AP Photo/Domenico Stinellis

AP Photo/Domenico Stinellis

H Angelina σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως η Pfeiffer ήταν ο εφηβικός της έρωτας. «Σε ερωτεύτηκα όταν έπαιξες στο Grease 2. Στην πραγματικότητα μου άρεσες πάρα πολύ όταν τραγουδούσες το ”Cool Rider” πάνω στη σκάλα. Ήσουν πολύ καυτή. Και στον Σημαδεμένο επίσης, ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί σου».

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Domenico Stinellis