ΜΑΛΛΙΑ

Το πανεύκολο τρικ της Ελένης Μενεγάκη για να δώσει ακόμη περισσότερο όγκο στα μαλλιά της

NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά ένας αρχαιολογικός χώρος στην Ελλάδα, ο εμβληματικός ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, φιλοξένησε επίδειξη μόδας. Το fashion show της ελληνικής καταγωγής, σχεδιάστριας Mary Katrantzou για SS20 collection τα είχε όλα. Εντυπωσιακές δημιουργίες  με διαφορετικές τεχνικές στα υφάσματα, εμπνευσμένες πάντα από τις τέχνες και την επιστήμη της εποχής που χτίστηκε ο ναός, μοναδικά beauty looks και φυσικά, λαμπερές καλεσμένες που έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό show.

Διάβασε ακόμα: 6 beauty μαθήματα από τη Meghan Markle

Μέσα σε αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν ξεκάθαρα και η Ελένη Μενεγάκη, όχι τόσο για το outfit της, όσο για το beauty look της και πιο συγκεκριμένα για το χτένισμά της. Ξεφεύγοντας από την κλασική signature  χωρίστρα στη μέση, η όμορφη Ελένη αυτή τη φορά δοκίμασε να δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά της με την τεχνική του hair flip.

NDP Photo Agency

Όπου hair flip- το έχεις ξαναδιαβάσει σε αυτήν εδώ τη στήλη– σημείωσε την αλλαγή χωρίστρας από την αντίθετη πλευρά απ’ αυτή που την κάνεις συνήθως.

Πώς λειτουργεί στα μαλλιά το hair flip;

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στην πραγματικότητα, στο σημείο που κάνουμε συνήθως τη χωρίστρα μας, τα μαλλιά μας να γίνονται φλατ και λεία. Αλλάζοντας χωρίστρα, στην ουσία δημιουργούμε περισσότερο όγκο στα μαλλιά μας κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency