CELEBRITIES

Ο Ανδρέας Γεωργίου θα παίξει στη σειρά “Τόλμη και Γοητεία”

tatouaz

Την επίσκεψη της Katherine Kelly Lang στην Ελλάδα ετοιμάζεται να ανταποδώσει ο Ανδρέας Γεωργίου. Η ηθοποιός που υποδύεται την "Brooke" στη σειρά «Τόλμη και Γοητεία» ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συμμετέχει στη σειρά του ΣΚΑΪ και του Κύπριου δημιουργού «8 Λέξεις». Μετά την συνεργασία τους εδώ, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν στην ιστορική σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

Διάβασε επίσης: Η Μπρουκ του “Τόλμη και Γοητεία” ήρθε στην Ελλάδα το 2019. Είχε έρθει και το 1989. Βρες τις διαφορές

Σύμφωνα με όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό: «Ο Ανδρέας Γεωργίου εγκαταλείπει προσωρινά τον ΣΚΑΪ, καθώς στο τέλος Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, όπου θα βρεθεί στα στούντιο του CBS και θα κάνει γυρίσματα για την Τόλμη και Γοητεία. Θα μείνει περίπου 10 μέρες και θα κάνει έναν guest ρολο».

 

Και μπορεί να μην ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως αν γίνει πραγματικότητα αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή γνωστού ηθοποιού στη χώρα μας, στην σαπουνόπερα των ΗΠΑ που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1987 και συνεχίζει ακάθεκτη να παρουσιάζει τις περιπέτειες της οικογένειας Forrester και του τηλεοπτικού τους σύμπαντος. «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω. Ραντεβού στην Κέρκυρα», είχε πει ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με την Katherine Kelly Lang ο πρωταγωνιστής των «8 Λέξεων» πριν από λίγο καιρό.

Η 58χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην Αμερικανική τηλεόραση στη σειρά Skatetown το 1979. Συνέχισε με διάφορες σειρές και κάποια video clip τη δεκαετία του 1980, μέχρι που το 1987 έγινε η “Brooke Logan” της σειράς. Το ερωτικό τρίγωνο της Brooke, του Ridge και της Taylor κρατήθηκε ως βασικό κομμάτι της πλοκής της σειράς για 30 χρόνια. Η ηθοποιός έχει βρεθεί 7 φορές υποψήφια στα βραβεία Soap Opera Digest Awards από το 1991 μέχρι και το 2005.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1982 στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς και επέστρεψε στην Κύπρο σε ηλικία 6 ετών. Έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τις σειρές «Βαλς με 12 θεούς» «Στους 31 δρόμους», «Μπρούσκο», «Ρουά Ματ», «Το τατουάζ» κ.α. Την πρώτη του γνωριμία με την τηλεόραση την έκανε μέσα από το talent show του Alpha “Dream Show” το οποίο και είχε κερδίσει.