NEXT TOP MODEL

Η Μαρτίνα είναι για το GNTM ό,τι ο Μελέτης για τις Άγριες Μέλισσες. Το Twitter δεν την αντέχει ούτε λεπτό

Μικρογραφία της κοινωνίας το GNTM με πολύ συγκεκριμένους τύπους ανθρώπους. Με κάποιους ταυτίζεσαι, με κάποιους γίνεσαι έξαλλη. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως μιλάμε για έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό που ενδέχεται να αλλοιώσει συμπεριφορές εσκεμμένα ή μη. Από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει η Μαρτίνα, η οποία δεν μπορώ να πω πως είναι η αγαπημένη του κοινού αλλά ούτε των συμπαικτριών της. Μία από τις «κακές» της υπόθεσης. Στάζει φαρμάκι και κάτι μπορεί να σου θυμίζει. Κάτι που παίζει απέναντί της. Μελέτη, καλώς όρισες.

 

Άγριες Μέλισσες: Ο “κακός” της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς είναι ο Μελέτης. Τα πιο αστεία tweets

Το Twitter τη «στολίζει» με κάθε ευκαιρία. Όσο για το κινέζικο ωροσκόπιο, όλοι συμπεραίνουν πως είναι φίδι. Τα υποτιμητικά της σχόλια σε βάρος της Μαρίας, της παίκτριας που εργαζόταν σε λαϊκή αγορά, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

«Θέλω να σταματήσει η Μαρία να κλαψουρίζει. Ή θα γίνει μοντέλο ή δεν θα γίνει. Δεν γίνεται σε κάθε δοκιμασία να έχει κάτι. Δηλαδή, έλεος. Η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε πολύ καιρό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, είχε φτάσει η στιγμή να το παίξει λίγο drama queen με το χέρι της. Για ακόμα μία φορά αυτό το χέρι. Η Μαρία πιστεύει πολύ στον εαυτό της, μπράβο της. Κρίμα, που σύντομα θα βρεθεί στον πάγκο της λαϊκής πάλι» ανέφερε η Μαρτίνα.