CELEBRITIES

Ben Affleck – Jennifer Garner: Το διαζύγιο εκδόθηκε και χωρίζει την τεράστια περιουσία τους

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Τρία χρόνια αφού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και λίγες ημέρες αφού  εκείνος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απεξάρτησής του από το αλκοόλ, η Jennifer Garner και ο Ben Affleck πήραν επιτέλους οριστικά το διαζύγιό τους. Το αμερικανικό People αναρωτιέται με αυτή την αφορμή τι ακριβώς σημαίνει η λέξη διαζύγιο για την κοινή περιουσία δύο σταρ του Hollywood. Και έμαθε την απάντηση.

Οι δύο ηθοποιού συναντήθηκαν μαζί με τους δικηγόρους του και έναν δικαστή την Πέμπτη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, κι εκεί έλυσαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους που έχει λήξει εδώ και τρία χρόνια. Αν και αυτές παραμένουν κρυφές, οι δύο 46χρονοι ηθοποιοί είνι γνωστό πώς κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων του γάμου τους είχαν μια κοινή περιουσία που ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα χωριστούν στα δύο. Το πρώην ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι θα κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του όσα έσοδα προέκυψαν ανάμεσα στον χωρισμό και το επίσημο διαζύγιο.

Αυτό για τον Ben Affleck σημαίνει ότι τα 43 εκατομμύρια δολλάρια που έβγαλε το 2016 σύμφωνα με το Fobes αλλά και οι απολαβές του από το Justice League του 2017 μένουν ανεπηρέαστες από το διαζύγιο. Ο ηθοποιός θεωρείται ότι έχει προσωπική περιουσία που φτάνει τα 130 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το celebritynetworth.com.

Όσο για την Jen μπορεί οι ταινίες της να μην αποφέρουν τόσα έσοδα όσο τα blockbuster του στα ταμεία των κινηματογράφων, αλλά οι καμπάνιες που κάνει για διαφημιστικούς σκοπούς αποφέρουν και για εκείνη αρκετά έσοδα. Σύμφωνα με το ίδιο site η δική της περιουσία αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ό,τι αφορά τα ακίνητα το ζευγάρι έχει αγοράσει μαζί μία έκταση 817.54675 τετραγωνικών μέτρων όπου μέχρι σήμερα ζει η Jennifer Garner και τα τρία τους παιδιά Seraphina, Violet και Samuel. Μόνο αυτό θα θεωρηθεί κοινή περιουσία τους, και όχι τα σπίτια που είχε αγοράσει πριν και μετά τον χωρισμό τους ο Μπεν Άφλεκ.

Στο ζήτημα της διατροφής, αυτή καθορίζεται κατά πολύ από το χρονικό διάστημα που παρέμειναν παντρεμένοι. Καθώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μία ημέρα μετά τη δέκατη επέτειο του γάμου τους δεν θα ήταν παράλογο σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια όπου ζουν, ο Ben Affleck να πληρώνει ένα ποσό για την Jennifer Garner για το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο τα δικαστήρια της Καλιφόρνια σύμφωνα με τις πληροφορίες του αμερικανικού People συχνά δεν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις όταν κρίνουν ότι ο κάθε σύζυγος μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και τις ανάγκες του.

Όσο για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους, συνήθως το δικαστήριο αποφασίζει τον χωρισμό στα δύο σε αναλογία 50 – 50 για τον καθένα ανεξάρτητα με το ποιος έβγαζε πιο πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια του γάμου.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File