CELEBRITIES

Τα πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Τα έφερε έτσι η ζωή και θυμηθήκαμε (για τα καλά) τον Αποστόλη τον Γκλέτσο. Τι κι αν το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές; Το αγόρι αυτό έχει υπάρξει μαζί με κάποιες από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Ήρθαν μνήμες από πολλά ζευγάρια και κάναμε ένα flashback στα πιο καυτά ζευγάρια που τώρα πια αποτελούν ανάμνηση.

Φυσικά η πρώτη τριάδα ανήκει δικαιωματικά στον Απόστολο. Έχει κι άλλους έρωτες στο ενεργητικό του αλλά αυτοί οι τρεις είναι οι πιο χαρακτηριστικοί. Με δόξα και τιμή θα διηγείται στις επόμενες γενιές.

Ακολουθούν αγάπες μεγάλες, πάθη που έγραψαν ιστορία και σχέσεις που στο οπτικό κομμάτι δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από αμόρε του εξωτερικού. Τι να μας πει η Victoria και ο David όταν υπήρξαν μαζί ο Κώστας Σόμμερ και η Γωγώ Μαστροκώστα ;ή Λάμπης και η Εύη;

Κάποιες από τις αγάπες που ακολουθούν μπορεί να μην τις θυμάσαι καν. Κάποιες άλλες ίσως και να μην τις είχες ακούσει ποτέ. Ξεκινάμε από τα 90s και φτάνουμε μέχρι και 00s.

Αγαπημένη δήλωση αυτή του Κώστα Φραγκολιά για την Άννα Βίσση. ”Με την Άννα ήμασταν δυόμισι χρόνια μαζί, ναι ήμουν καψούρης”.

Απόστολος Γκλέτσος – Μάγκυ Χαραλαμπίδου

 

Απόστολος Γκλέτσος – Βερόνικα Αργιέντζη

 

Απόστολος Γκλέτσος – Βάνα Μπάρμπα

 

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος – Σαμπρίνα

 

Ρούλα Κορομηλά – Στέφανο Σαρτίνι

 

Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος

 

Χριστίνα Παππά – Κλαούντιο Κολντεμπέλα

 

Στράτος Τζώρτζογλου – Δήμητρα Ματσούκα

 

Γωγώ Μαστροκώστα – Κώστας Σόμμερ

 

Άννα Βίσση – Κώστας Φραγκολιάς

 

Σοφία Αλιμπέρτη – Αλέξανδρος Παρθένης