CELEBRITIES

Δε μας πείραξε καθόλου που έχεις πάει με άντρα, Απόστολε

Είναι κάποια αρσενικά που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Δεν τα σκιάζει φοβέρα καμια, δεν μπορεί να τα αποκαθηλώσει καμία δήλωση, ακόμα κι αν αυτή έχει βγει από το δικό τους στόμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας μας.

Δεν ξέρω αν τα άκουσες; Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για τα πολιτικά της χώρας, για το plan B, εξέφρασε το σεβασμό του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε πως η κόρη του τον έχει κάνει άλογο και κάπου ανάμεσα σε γκομενικά και αναφορές στη Στιλίδα πέταξε τη βόμβα.

 

”Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει (με άντρα) και το λέω;” και συνέχισε επιδεικνύοντας και γνώσεις μαγειρικής. ”Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα. Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει.”

 

 

Μουσική αγωνίας. Ο Απόστολος είπε αυτό που δεν πίστευες ποτέ πως θα ακούσεις. Η επόμενη μέρα τον βρίσκει στις γυναικείες συνειδήσεις πιο άντρα από ποτέ. Ήταν, είναι και θα είναι είδωλο, sex symbol, η αρσενική Βάνα Μπάρμπα.

Ποιος άλλος χορεύει το ζεϊμπέκικο με τέτοιο τρόπο. Μετά την εν λόγω δήλωση, σηκώθηκε και έριξε τη στροφή του. Νομίζω πως ξέχασα ήδη τη δήλωση. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δε σε αφήνει να χαλάσεις την εικόνα που είχες (ορθά) τόσα χρόνια σχηματίσει.

Μη λησμονείς εικόνες, σαν αυτή

 

Στην κατηγορία Απόστολος μπαίνουν ελάχιστοι. Είναι λίγοι αυτοί που θα έκαναν τέτοια δήλωση και το γυναικείο κοινό θα συνέχιζε να διατηρεί τα ίδια αισθήματα έλξης.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

 

Αντίνοος Αλμπάνης

 

Σάκης Ρουβάς

A photo posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

 

Αντώνης Φραγκάκης

 

Αποστόλης Τότσικας

 

Channing Tatum

 

Tom Hardy

 

David Beckham

 

Michael Fassbender

 

Justin Timberlake