CELEBRITIES

Gigi Hadid- Zayn Malik: Έγινε επανασύνδεση ή μας γελούν τα μάτια μας;

Evan Agostini/Invision/AP

Δεν πέρασαν καλά καλά δύο μήνες από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωνε από κοινού τον χωρισμό του, και να που τελικά όλα μπορούν να συμβούν και όλα να αλλάξουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής Zayn Malik και η μία και μοναδική Gigi Hadid, φαίνεται πως είναι και πάλι μαζ, γεγονός που δεν προκαλεί ωστόσο καμία φοβερή έκπληξη. Γιατί: Είναι απλό. Όλο αυτό τον καιρό όταν, ο ένας μιλούσε δημόσια για τον άλλο έλεγε τα καλύτερα. Ο Zayn έλεγε πως: «Η Gigi κι εγώ είχαμε μια τρομερά ουσιαστική, τρυφερή και διασκεδαστική σχέση και τρέφω για εκείνη απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό, σαν γυναίκα και σαν φίλη. Έχει μια υπέροχη ψυχή».

Παράλληλα, η Gigi έλεγε: «Θέλω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίσω να τον στηρίζω σαν φίλο για τον οποίο τρέφω τεράστιο σεβασμό και αγάπη. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Μήπως τελικά ήταν προφητικό αυτό που έγραφε το διάσημο μοντέλο πριν 2 μήνες; Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν βόλτα και να φιλιούνται δημόσια στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP