CELEBRITIES

Gigi Hadid – Zayn Malik: Χώρισαν με αγάπη αλλά εκείνος την έκανε unfollow

Evan Agostini/Invision/AP, File

Κανείς δεν ασχολούνται ιδιαιτέρως με τη σχέση της Gigi Hadid και του Zayn Malik, αφού τα παιδιά ήταν εκεί όμορφα και πολύ ερωτευμένα, ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες στα social media τους και μιλούσαν ο ένας για τον άλλον στάζοντας μέλι και βγάζοντας σπίθες απ' τα μάτια.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έρθει το τέλος.

Να όμως που η ζωή έχει τον τρόπο να μας εκπλήσσει πάντα και μετά τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, του Γιώργου Λιανού και της Ανθής Ανδροτσάκη, ένα ακόμα ζευγάρι παίρνει χωριστούς δρόμους και μας ραγίζει την καρδούλα.

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, μετά από δυο χρόνια ειδυλλιακής σχέσης, δίχως σύννεφα και κεραυνούς, και ένα κοινό τους εξώφυλλο στη Vogue, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στο twitter, o καθένας με δικό του post, με διαφορά δέκα λεπτών.

 

«Οι ανακοινώσεις χωρισμών είναι συχνά απρόσωπες επειδή δεν υπάρχει στ’ αλήθεια τρόπος να πεις με λέξεις τι βιώνουν δυο άνθρωποι που είναι μαζί για κάποια χρόνια, όχι μόνο στη σχέση, αλλά και στη ζωή γενικότερα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη, τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής που μοιραστήκαμε με τον Ζ. Θέλω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίσω να τον στηρίζω σαν φίλο για τον οποίο τρέφω τεράστιο σεβασμό και αγάπη. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.»

 

«Η Gigi κι εγώ είχαμε μια τρομερά ουσιαστική, τρυφερή και διασκεδαστική σχέση και τρέφω για εκείνη απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό, σαν γυναίκα και σαν φίλη. Έχει μια υπέροχη ψυχή. Είμαι ευγνώμων σε όλους μας τους θαυμαστές που σέβονται αυτή τη δύσκολη απόφαση και την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, και γι’ αυτό θα θέλαμε να μάθετε τα νέα πρώτα από εμάς τους ίδιους. Σας αγαπάμε όλους.»

Ο Zayn, βέβαια, μετά από αυτή την εξομολόγηση περί θαυμασμού κι εκτίμησης, δεν ακολουθεί πια τη Gigi στο Instagram. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΕ ZAYN;

Άντρες. Πεταμένα λεφτά.

 

Kεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File