CELEBRITIES

11 ζευγάρια του Χόλιγουντ που είχαμε ξεχάσει ότι έχουν υπάρξει

''Τα όμορφα ζευγάρια όμορφα χωρίζουν'' θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός μικρού essay με θέμα όλα τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που όσο λαμπερά και τέλεια μπορεί να δείχνουν μπροστά στις κάμερες καταλήγουν σε διαζύγια και επικούς χωρισμούς γεμάτους κακίες και σχόλια τύπου ''Δεν ήξερα τι έκανα μαζί του''.

Την τελευταία μόνο δεκαετία παίζει να έχουν συμβεί πάνω από 100 αλλαγές relationship status στο Λος Άντζελες οπότε είναι λογικό να μην θυμάσαι μερικά από τα πιο hot ζευγάρια που μας απασχολούσαν τότε. Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση και συγκεντρώσαμε 11 από αυτά που πραγματικά είχαμε ξεχάσει ότι έχουν υπάρξει.

Scarlett Johansson- Joss Hartnett

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Μαύρη Ντάλια το 2006 και για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν μαζί. Τώρα που του βλέπω ξανά μου θυμίζουν το χ, ψ popular ζευγάρι του σχολείου που όλοι ζηλεύουν. Λογικό. ΔΕΣ ΤΟΥΣ!

Jared Leto- Cameron Diaz

Δεν γνώριζα την ύπαρξη αυτού του ζευγαριού, πιθανώς γιατί η Σούπερ Κατερίνα δεν θα το είχε γράψει τότε. Επίσης ας μιλήσουμε λίγο για το φανταστικό όμπρε που είχε ο Jared ακόμα και τότε! Μπράβο, όοοοχι ΜΠΡΑΒΟ!

Sofia Bush- Chad Michael Murray

Αυτοί οι δύο θα είναι για πάντα στο μυαλό μου το πιο ξενέρωτο ζευγάρι της αμερικάνικης τηλεόρασης, το οποίο παντρεύτηκε και χώρισε μετά από 5 μήνες. Γιατί άραγε; Χμμ.

Ryan Goslilng- Sandra Bullock

Όχι δεν σε γελούν τα μάτια σου ο Ryan έμοιαζε έτσι πριν λίγα χρόνια και ήταν ερωτευμένος με την Sandra την Bullock. Αχά.

Nick Lachey- Jessica Simpson

Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες από αυτή τη σχέση μόνο το ότι είχαν το δικό τους reality στο MTV και ότι χαμογελούσαν εκνευριστικά πολύ.

Τα’ χει πει η Meredith.

JLo- Ben Affleck

Οι Bennifer ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα supercouple της περασμένης δεκαετίας που πραγματικά λείπει από την showbiz σε αντίθεση με τις συνεργασίες τους στον σινεμά που όλοι θέλουμε να τις ξεχάσουμε.

Bruce Willis- Demi Moore

Ξεκάθαρα το πιο σέξι ζευγάρι αυτής της λίστας που ήταν το #1 supercouple την δεκαετία του 90. Μπορεί να χώρισαν αλλά στην καρδιά μας θα είναι για πάντα μαζί.

Brad Pitt- Gwyneth Paltrow

Πολύ πριν την Jen και την Angelina ο Brad είχε μάτια μόνο για την Gwyneth με την οποία ταίριαζε το χρώμα βαφής και το κούρεμα. For what it’s worth στηρίζουμε χτένισμα Brad και όχι Gwyneth.

Paris Hilton- Nick Carter

No comment, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

JLo- P. Diddy

Ακόμα θυμάμαι τις αφίσες της Τζελό στο Αφισόραμα αγκαλιά με τον Diddy και εκείνο το πράσινο Versace που είχε βάλη στα Grammys. Ωραίες εποχές δεν λέω ωστόσο είμαι ξεκάθαρα #teamBennifer.

Justin Timberlake- Britney Spears

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε με τίποτα αυτό το ζευγάρι γιατί οι κοινές τους εμφανίσεις μας έχουν στοιχειώσει. Ευτυχώς που χώρισαν και σταμάτησαν να κομποζάρουν τα ρούχα τους.

Φωτογραφίες © Getty Images / Ideal Image