CELEBRITIES

H Αθηνά Οικονομάκου βάζει φωτιά στο εξώφυλλο του DownTown

Με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό ποζάρει η Αθηνά Οικονομάκου στο εξώφυλλο του Down Town και πραγματικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και την απορία πως γίνεται να έχει τέτοιο σώμα χωρίς καν να προσπαθεί με δίαιτες και τρελές γυμναστικές.

Ακόμα και με μεγεθυντικό φακό να κοιτάξεις, κυτταρίτιδα δε θα βρεις και ξέρεις πολύ καλά ότι είναι από τις περιπτώσεις που δεν έχει ανάγκη κανένα ρετούς.

“Γυμνάζομαι το τελευταίο εξάμηνο. Μη φανταστείς όμως ότι πάω γυμναστήριο κάθε μέρα. Μπορεί να πάω μια ή δύο φορές την εβδομάδα. ΄λλες φορές κάνω να πάω και έναν ολόκληρο μήνα. Δεν έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής” αναφέρει στο περιοδικό. Όπως προσθέτει, είχε πάντα αυτούς τους κοιλιακούς και χωρίς να γυμνάζεται, γιατί δεν έχει λιπώδη ιστό στην κοιλιά.

Όσον αφορά την διατροφή της, παραδέχεται ότι δεν προσέχει καθόλου. “Είμαι τυχερή γιατί μάλλον έχω καλά γονίδια. Τρώω πολλά τηγανητά και σάλτσες. Τιμάω τη βαριά ελληνική – μεσογειακή κουζίνα. Φαντάζομαι παίζει και κάποιο ρόλο το γεγονός ότι είμαι υπερκινητική” τονίζει.

Απαντώντας στο πως νιώθει που την χαρακτηρίζουν “εθνικό κορμί” εκείνη παραδέχεται ότι γελάει με αυτά τα σχόλια. “Δεν θεωρώ ότι έχω κανένα τρομερό κορμί. Βγάζω φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζομαι και πιστεύουν όλοι ότι έχει αλλάξει το κορμί μου και ψάχνουν να βρουν τι γυμναστική κάνω. Τίποτα δεν κάνω. Έχει ελάχιστη διαφορά το σώμα μου από παλιά”, τονίζει.