CELEBRITIES

Κωστέτσος – Σαμαράς: Φωτογραφίζονται με φουστανέλα και μιλούν για τον αντρισμό

Για τη σχέση τους, το κατά πόσο αισθάνονται σταρ, την επίσκεψη τους στην Ειδομένη αλλά και το φλερτ, μίλησαν στο περιοδικό Down Town ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ποζάροντας παράλληλα στον φακό του Κοσμά Κουμιάνου.

“Έχουμε κάνει ομηρικούς καβγάδες με τον Τρύφωνα. Μας έχουν ακούσει ολόκληρα τετράγωνα, καμαρίνια, ξενοδοχεία και αεροπλάνα” ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη σχέση που έχει με τον γνωστό κομμωτή. Γνωρίστηκαν πριν 26 χρόνια σε μια φωτογράφιση και από τότε η φιλία τους συνδυάστηκε με τις συνεργασίες τους.

 

“Ο Βασίλειος είναι σαν μικρό παιδί. Εγώ όμως ξέρω πότε να κάνω πίσω. Συνήθως πειραζόμαστε για τα σεξουαλικά μας . Αν μου αρέσει εμένα ένα πρόσωπο, μου λέει δεν θα μου το πάρεις. Δυστυχώς, έχουμε πάνω κάτω το ίδιο γούστο” πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΡ

Στη συνέχεια, απάντησαν και οι δύο θετικά στην ερώτηση αν αισθάνονται σταρ. “Ναι και σε αυτό έχει παίξει ρόλο το χαρισματικό DNA μου” ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέστος ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς, τόνισε: “εγώ έγινα σταρ από το ταλέντο μου”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην πρόσφατη επίσκεψη τους στην Ειδομένη η οποία σχολιάστηκε. “Στην Ειδομένη έγινα καλύτερος άνθρωπος” σημείωσε ο Βασίλειος Κωστέστος ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς, παραδέχτηκε ότι έπαθε “συγκινησιακό σοκ”. “Με έπιασαν τα κλάματα αντικρίζοντας τόσο σκληρές εικόνες. Ήταν τραγική εμπειρία και μέσα από τις εκπομπές κάποιοι παρουσιαστές διακωμώδησαν την ψυχή μου. Δεν έκανα ούτε duck face ούτε έστειλα φιλάκια. Ότι τι, δηλαδή; Μας χαρακτηρίζουν γκέι που πήγαμε στην Ειδομένη να κάνουμε τους κλόουν; Το κάναμε για την ψυχούλα μας και για παραδειγματισμό”.

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ

“Άρχισαν Λιάγκας και Ουγγαρέζος να μας κράζουν προτού καν δουν την φωτογραφία. Έπαθαν κανονική υστερία, έλεγαν ότι την είδαμε Angelina Jolie” σημειώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς και τονίζει ότι δε θα πήγαινε καλεσμένος στο Πρωινό. Το ίδιο λέει και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μάλιστα προσθέτει ότι δε θα πήγαινε ούτε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ

 

Ποζάροντας και με τις φουστανέλες τους, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου στα Σκόπια, στην οποία συμμετείχε ο Τρύφωνας Σαμαράς ως guest. “Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσος ντόρος, τους χαλάσαμε την αισθητική; Πήγαμε στα Σκόπια και έβαλα φουστανέλα για να προβάλουμε τον ελληνισμό” σημειώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Όσον αφορά στα σχόλια του ότι “Δεν είναι αρκετά άντρες για να βάλουν φουστανέλα” ο Βασίλειος Κωστέστος σημείωσε: “Ποιοι μιλάνε για θέμα αντρισμού; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Προσωπικά δεν έχω δηλώσει ποτέ ανοιχτά τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις”.

“Η ελληνική σημαία και η φουστανέλα είναι εθνικά μας σύμβολα και ανήκουν στους ήρωες. Ήρωας μπορεί να είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η σεξουαλική τους ζωή δεν ανατρέπει αυτό τον ηρωισμό” επεσήμανε.

“Είμαι πολύ πιο άντρας από πολλούς straight που διαφημίζουν τον αντρισμό τους” πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Η συνέντευξη κλείνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά να απαντάει στην ερώτηση μέχρι που έχει φτάσει για έναν έρωτα. “Μέχρι τη Γερμανία, θυμάμαι. Πήγα για ένα Σαββατοκύριακο να του κάνω έκπληξη, έφαγα όμως άκυρο”.

Φωτογραφίες: Down Town