CELEBRITIES

Πώς είναι να βλέπεις ταινία μαζί με την Kim Kardashian;

Θαυμάζω απεριόριστα για πολλά πράγματα την Kim, αλλά αυτό για το οποίο πραγματικά της βγάζω το καπέλο είναι για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους θαυμαστές της.

Μια βόλτα από το twitter account της (και οποιοδήποτε άλλο social της) αρκεί για να δεις την πολύ καλή σχέση που έχει με τους followers της. Εκτός του ότι απαντάει σε αρκετούς από αυτούς, κανονίζει συναντήσεις μαζί τους και τους στέλνει δώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν πήγε στη Νέα Ορλεάνη για τα γενέθλια μιας φανατικής θαυμάστριάς της αλλά και όταν έστειλε παπούτσια από τη σειρά του Kanye σε κάποιον που της έγραψε στο twitter ότι δεν τα έβρισκε onilne. Για αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο που έκανε μια εμφάνιση- έκπληξη στο KKW Movie Night (ναι, προφανώς και αυτό είναι thing) στο οποίο βρέθηκαν 60 πιστοί της φαν.

Όπως μας έδειξε και η Αφροδίτη λίγες μέρες, εμφανίστηκε φορώντας ένα καταπληκτικό ασημένιο φόρεμα και όλοι ενθουσιάστηκαν όταν μπήκε στην αίθουσα. Well, who wouldn’t; Αφού μίλησε μαζί τους για τα kimoji- για τα οποία ζήτησε μάλιστα και τη γνώμη τους, συζήτησε μαζί τους για το πρόγραμμα γυμναστικής της το οποίο τη βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και επειδή είναι ΤΟΣΟ φανταστική, αποκάλυψε ότι προφανώς και φοράει spanx κάτω από τα φορέματά της.

Για να δεις την εμφάνισή της πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί.