CELEBRITIES

Άνθιμος Ανανιάδης: Οι νέες δηλώσεις για τον χωρισμό του μας μπέρδεψαν

NDP

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ένα μήνα μετά τη γέννηση του μοναχογιού του έχει έρθει στο προσκήνιο και πάλι, αυτή τη φορά όχι για μια χαρμόσυνη είδηση. Ο χωρισμός του από την Μαρία Νεφέλη Γαζή, την 19χρονη μητέρα του παιδιού του είναι ο λόγος. Το πρωί της Τετάρτης κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του ίδιου όσον αφορά στο χωρισμό, όπως τις είχε ο ίδιος μεταφέρει στην δημοσιογράφο του You Weekly κατά την συνέντευξή του.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι κάμερες τον εντόπισαν στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα του και εκείνος δεν είχε πρόβλημα να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει στους δημοσιογράφους αν και ήταν κάπως αινιγματικά τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Οι ημέρες με το μωρό είναι ιδιαίτερες και πολύ σημαντικές, όλες οι στιγμές μας. Είμαστε κοντά, αλλά και μακριά! Είμαστε δεμένοι! Λόγω του unfollow στο Instagram δεν είμαστε μαζί; Δεν μπορώ να πω ότι χωρίσαμε».

«Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε και μία ψυχούλα, τον γιο μας. Σε οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες που περνά οποιαδήποτε γυναίκα μετά τη γέννα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και είναι μία προσωπική στιγμή. Δεν μέναμε μαζί, ήταν επιλογή μας να είναι με τους γονείς της, να είναι κοντά στη μητέρα της για να έχει βοήθεια» συμπλήρωσε ο Άνθιμος εγείροντας έτσι πολλά ερωτήματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency