CELEBRITIES

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλά για το χωρισμό του, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου του

NDP

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει προλάβει να περάσει από τότε που μάθαμε την ευχάριστη είδηση ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, η Μαρία Νεφέλη αρχικά έκανε unfollow από το Instagram τον Άνθιμο, ύστερα έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες και στο τέλος διέγραψε και τον δικό της λογαριασμό.

Αυτές οι κινήσεις πυροδότησαν τις φήμες για επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού. Την κρίση στη σχέση τους επιβεβαίωσε η μητέρα του Άνθιμου μιλώντας στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

Μετά από όλα αυτά, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Άνθιμο να σχολιάζει ο ίδιος την κατάσταση, μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα και στο You Weekly.

«Οφείλω να σεβαστώ τη στιγμή που η ίδια και η οικογένειά της παίρνει αποφάσεις. Εγώ είμαι πράγματι έκπληκτος με αυτό που έχει συμβεί, γιατί δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος πατέρας. Για μένα προέχει το παιδί και να καταλάβουν όλοι τους ρόλους τους και να αγαπήσουν πέρα από τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μπορούν. Αν δεν μπορούν ή θα συνεχίσουν ή δεν θα συνεχίσουν» είπε ο ηθοποιός.

Για το πότε έμαθε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας σχολίασε: «Ήμασταν με τη Μαρία έξι μήνες και πολύ αγαπημένοι. Συνέβη την περίοδο των παραστάσεων ”Το πορτραίτο του Dorian Gray”. Είναι μόλις 19 ετών, ένα αγνό κορίτσι, ένα πλάσμα που χτίζει συναισθήματα και την ίδια στιγμή είναι αρκετά ώριμη, μια δυναμική ηρωίδα που ήθελα να είναι μητέρα του παιδιού μου».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency