CELEBRITIES

Οι τηλε-γυμνάστριες των 90’s ζουν ευτυχισμένες μακριά από τα πλατό

Δεκαετία του 1990. Αερόμπικ στο video, λίκρα, κορμάκια, γκέτες και μανσέτες και φυσικά η γυμναστική να προσπαθεί να μπει σπίτι μας από νωρίς το πρωί μέσα από τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που σεβόταν τότε τον εαυτό της έπρεπε να έχει και την γυμνάστριά της στις επάλξεις να δείχνει ασκήσεις με βαράκια, με μπάλες, με ό,τι βάζει ο νους σου. Τα κορίτσια των τηλεοπτικών πλατό με τα καλογυμνασμένα κορμιά, μπορεί να πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση αλλά δεν ξεχάστηκαν.

Μάλιστα η γυμναστική μοιάζει να επανέρχεται στο μενού όπως φάνηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη εβδομάδα (η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάτωμα να κάνει ασκήσεις). Λέτε κάποιο από τα παρακάτω κορίτσια να επανέλθει κοντά μας ως γυμνάστρια;

Suzan Ashby

Η βασίλισσα της πρωινής γυμναστικής ήταν η Suzan που γύμναζε τον κόσμο στον πρωινό καφέ επί της εποχής της Ρούλας Κορομηλά. H όμορφη γυμνάστρια τότε ήταν star ενώ είχε εξομολογηθεί πρόσφατα στο Πρωινό «Μας βάζανε στο πίσω κάθισμα μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά και τη Λίτσα Πατέρα στο αυτοκίνητο και μας σκεπάζανε με κουβέρτες γιατί μας κυνηγάγανε από πίσω». H Suzan πλέον εργάζεται στο aqua gym στη Γλυφάδα και έχει μια κόρη την Κατερίνα. Δες το video με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό.

Φωτεινή Γεωργαντά

Η Φωτεινή Γεωργαντά γύμναζε το κοινό απο το Χαμογελάτε έιναι μεταδοτικό του Mega, και πιο πολύ από όλους γύμνασε τον παρουσιαστή του Ανδρέα Μικρούτσικο τον οποίο παντρεύτηκε το 1995. Λίγα χρόνια αργότερα χώρισαν και το 2003 η Φωτεινή Γεωργαντά αποφάσισε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με τον νέο σύζυγό της Ηλία Γούδη. Πλέον έχει επιστρέψει σε αυτή όχι ως γυμνάστρια αλλά ως παρουσιάστρια και η εκπομπή της φιλοξενείται από το Νέο Epsilon. «Το κοινό έχει περισσότερες απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν από 25 χρόνια όλα μας φαίνονταν καινούργια. Πλέον όλα μας είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι η επιτυχία μιας παραγωγής και τότε και τώρα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ομαδική δουλειά και στους συνεργάτες. Γιατί η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Ο καθένας θα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον τομέα του, προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα», είχε πει σε συνέντευξή της στην Espresso.

Φαίη Μακρή

Στην ίδια εκπομπή επιδιδόταν σε γυμναστικές ασκήσεις προσπαθώντας να μεταδόσει στο κοινό την χαρά του Fitness και η Φαίη Μακρή. Η όμορφη γυμνάστρια των 90’s εγκατέλειψε την τηλεόραση λόγω έρωτα όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, αφού ο τότε σύντροφός της δεν άντεχε να είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας και του ανδρικού ενδιαφέροντος. «Ασχολούμαι αποκλειστικά με το εργοστάσιο παπουτσιών μας με την επωνυμία “Μακρής”, στον τομέα των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο, καθώς και το κατάστημα που ανοίξαμε στη Μύκονο. Χώρισα με τον τότε σύντροφό μου, δεν παντρεύτηκα ποτέ και αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να ήμουν ερωτευμένη, αλλά αναζητώ κάτι μάλλον δύσκολο, έναν… κανονικό άνθρωπο (γέλια)! Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι σπίτι – γυμναστήριο – δουλειά και τούμπαλιν», είχε πει στην Espresso η μελαχρινή σήμερα Φαίη Μακρή που πρόσφατα έκανε μια κοσμική εμφάνιση στην γιορτή του Γιάννη Καζανίδη.

ndp

NDP Photo Agency

Γιάννα Νταρίλη

Από τον Πρωινό Καφέ γνωρίσαμε τη Γιάννα Νταρίλη που με τις εντυπωσιακές της αναλογίες μας έκανε να πιστέψουμε λίγο παραπάνω στη δύναμη της γυμναστικής από το σπίτι. Πλέον και μετά από ένα τηλεοπτικό πέρασμα και από το Star, ζει στις ΗΠΑ και στην τηλεόραση την βλέπαμε κατά καιρούς σε διαφήμιση γνωστού καλσόν. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της στο Epsilon τότε, παντρεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Ψιψίκα.

 

Γωγώ Μαστροκώστα

Τα λόγια είναι περιττά για την Γωγώ Μαστροκώστα. Η όμορφη γυμνάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Μεταξύ μας» το 1995. Γρήγορα θεωρήθηκε sex symbol και οι φωτογραφήσεις της στα περιοδικά της εποχής διαδέχονταν η μία την άλλη. Η Γωγώ δοκίμασε την τύχη της σε σειρές, στην παρουσίαση και τη δισκογραφια, ενώ από το 2005 βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα. Πλέον ασχολείται με τη μόδα έχοντας δημιουργήσει τη σειρά ρούχων Gogo by Stalo, ενώ έχει γίνει και μαμά έχοντας αποκτήσει με τον σύζυγό της την Βικτώρια.

 

Σοφία Παθέκα

Η γυμνάστρια συμμετείχε στο «Πολύ καλημέρα σας» με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Την εκπομπή μπορεί να μη τη θυμάσαι αλλά τη Σοφία Παθέκα την θυμάσαι σίγουρα. Μετά από την τηλεόραση ασχολήθηκε με το γυμναστήριο της Βουλής, το οποίο και οργάνωσε και φυσικά δηλώνει μέχρι σήμερα γυμνάστρια. Επίσης είναι μητέρα δύο παιδιών που όπως έχει δηλώσει έχουν εκπληκτική σχέση με τον αθλητισμό και είναι πολύ αυστηρά μαζί της σε ό,τι αφορά την φυσική της κατάσταση. Σύζυγός της είναι ο καρδιοχειρούργος Λεωνίδας Παπασταύρου.

ndp

Με τον σύζυγό της- NDP Photo Agency

Έλλη Αγγελιδάκη

Την Έλλη Αγγελιδάκη τη γνώρισες στο πρωινό του Mega “Μεταξύ μας” όπου γυμναζόταν μαζί με την Γωγώ Μαστροκώστα. Στη συνέχεια παρουσίασε δική της εκπομπή στο Σκάϊ που λεγόταν “Ελλη-φθη over” και μετά συνέχισε την τηλεοπτική της πορεία στο Κανάλι 5. Είναι εδώ και 16 χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη της και έχει αποκτήσει έναν γιο τον Άλκη.

 

Ελένη Πετρουλάκη

Τέσσερα παιδιά έχει αποκτήσει με τον Ίλια Ίβιτς η «εθνική μας γυμνάστρια». Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε στον Πρωινό καφέ και έκανε πολύ κόσμο να γυμναστεί από το σπίτι του. Όταν η εποχή της τηλεοπτικής επιτυχίας της γυμναστικής πέρασε εκείνη άνοιξε το δικό της γυμναστήριο και πλέον ασχολείται με την μέθοδο ολικής μεταμόρφωσης σώματος που έχει δημιουργήσει η ίδια και λανσάρει στην Ελλάδα.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;